Χριστούγεννα στο Δουβλίνο

Χριστούγεννα στο Δουβλίνο όλοι θα πρέπει να κάνετε κάποια στιγμή διότι πρόκειται για ένα υπέροχο μέρος όπου η “μαγεία” είναι διάχυτη στα σοκάκια της ιρλανδικής πρωτεύουσας.

Η πόλη της Ιρλανδίας υποδέχεται κάθε χρόνο ένα σημαντικό αριθμό τουριστών καθώς οι χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι διαφορετικές εκεί και οι πολίτες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με  άλλη διάθεση, βρε παιδί μου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Secret Dublin (@secret.dublin)

Τα Χριστούγεννα στο Δουβλίνου είναι υπέροχα, γιατί μπορείς να κάνεις από το πρωί μέχρι το βράδυ βόλτες, να επισκεφτείς διάφορα μαγαζιά και παμπς, να δεις όμορφα πάρκα, να φας irish breakfast – περιλμβάνει ιρλανδέζικο μπέικον, λουκάνικα, αυγά, φασόλια και άλλα πολλά – και να γνωρίσεις τους Ιριλανδούς πολίτες οι οποίοι θυμίζουν πολύ τους Έλληνες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τι μπορείς να κάνεις αν βρεθείς στην ιρλανδική πόλη 

#1. Επίσκεψη στα μουσεία! Πολλά είναι τα μουσεία που σε περιμένουν στο Δουβλίνο και τα περισσότερα από αυτά έχουν δωρεάν είσοδο! Απλά να ξέρεις πώς την παραμονή και μέχρι τις 26/12 θα είναι κλειστά!

#2.Είναι μια μαγική πόλη και θα ανακαλύψεις μικρά μαγαζάκια σε διάφορα σοκάκια τα οποία έχουν βιβλία και διάφορα άλλα πράγματα τα οποία θα σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

#3.Οι υπαίθριες αγορές που δημιουργούνται τα Χριστούγεννα είναι υπέροχες! Θα βρεις στολίδια, μοναδικά έργα τέχνης και άλλα πολλά!

#4.Οι τραγουδιστές του… δρόμου θα σε κάνουν να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε συναυλία! Πάρε έναν καφέ ή μια μπίρα και άκουσε τους! Μέχρι και οι U2 το έκαναν!

#5. Κάνε το γύρο της πόλης με ένα ποδήλατο! Είναι ένα μέρος στο οποίο μπορείς πολύ άνετα να κάνεις βόλτες με ένα δίκυκλο!

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Ποιος έριξε “άκυρο” στον Ατζούν

Συνταγές : Τρόποι για να αναβαθμίσεις τη σοκολάτα σου