Μωρό
????????????????????????????????????

Τα Χριστούγεννα τα περιμένουμε όλοι πως και πως και όχι γιατί έχουμε γενέθλια, αφού μία πρόσφατη έρευνα δείχνει πως σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι άνθρωποι που έχουν γενέθλια τα Χριστούγεννα είναι οι λιγότεροι από κάθε άλλη ημέρα του χρόνου.

Σε πολλές χώρες του κόσμου τα Χριστούγεννα γεννιούνται κατά 30% με 40% λιγότερα παιδιά σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ημέρα και αυτό κυρίως γιατί οι γιατροί δεν προγραμματίζουν τοκετούς και καισαρικές εκείνη την ημέρα.

Και είναι φυσικό οι γιατροί να προτιμούν να ζήσουν την ημέρα των Χριστουγέννων με την οικογένειά τους παρά με κάποια ασθενή στο μαιευτήριο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους γονείς που κάνουν έναν τέτοιο προγραμματισμό. ώστε να μην έχουν γεννήσεις μέσα στις εορταστικές ημέρες.

Οι δύο πιο δημοφιλείς μήνες για γεννήσεις είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος και αυτό γιατί οι γονείς έρχονται πιο κοντά κατά την περίοδο του χειμώνα.

Στις ΗΠΑ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν γενέθλια στις 16 Σεπτεμβρίου, στη Βρετανία στις 26 Σεπτεμβρίου, στην Ιρλανδία την 1η Οκτωβρίου, στην Αυστραλία στις 17 Σεπτεμβρίου και στη Νέα Ζηλανδία στις 30 Σεπτεμβρίου.