Χριστουγεννιάτικα ρούχα

Τα χριστουγεννιάτικα ρούχα τα οποία μπορείς να φορέσεις είναι πολλά αλλά σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει λίγο “bling-bling” για να μπορέσεις να νιώσεις με τον καλύτερο τρόπο το christmas spirit να σε “καταλαμβάνει”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν είσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και ψάχνεις δεξιά και αριστερά για ιδέες, δε χρειάζεται να ταλαιπωρείται άλλο γιατί η Βίκυ Καγιά έχει τη λύση!

Η παρουσιάστρια του GNTM καταφέρνει κάθε φορά να δημιουργεί υπέροχα looks μαζί με τους στιλίστες της και στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μομτέλων την είδαμε να ροκάρει το λευκό πουκάμισο με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Έναν τρόπο ο οποίος είναι super stylish για να μπορέσεις να τον δοκιμάσεις για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Η Βίκυ Καγιά φορά ένα μακρύ παντελόνι γεμάτο στρας, ένα λευκό πουκάμισο σε silk illusion του οποίου τα κουμπιά είναι ανοιχτά μέχρι το στήθος και μέσα από αυτό φορά ένα ασημί σουτιέν το οποίο δίνει την αίσθηση πως θα μπορούσε να είναι και ένα bandeau.

Στο παντελόνι της υπάρχει μια denim λεπτομέρεια και δίνει ένα πολύ cool vibe και επέλεξε να φορέσει μαύρες γόβες με πολλά στρας.

Τσέκαρε την :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Τέλειο look για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Tσέκαρε και αυτά :

Ρομά : Πέθανε ο 16χρονος που πυροβολήθηκε

Θέατρο NOUS: Η κωμωδία Παρασκευή&13