Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια έχουν την εκπληκτική ικανότητα να μας κάνουν χαρούμενους γιατί μας προετοιμάζουν για τον στολισμό που θέλουμε να κάνουμε στο σπίτι μας έτσι ώστε να είναι γιορτινό και να υποδεχτούν το νέο χρόνο με χαρά!

Οι DIY κατασκευές είναι κάτι που μας αρέσει πολύ και φέτος θέλουμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας στολίδια έτσι ώστε να γίνουν ακόμη πιο ξεχωριστές οι φετινές γιορτές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλά βίντεο τα οποία σε “διδάσκουν” πώς μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου χριστουγεννιάτικα στολίδια και εμείς ξεχωρίσαμε το βίντεο της BlondieNextDoor η οποία παρουσιάζει 10 υπέροχους τρόπους για να δημιουργήσουμε τα δικά μας ρουστίκ στολίδια και να δώσουμε μια άλλη νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι πολύ απλά! Ο σπάγγος, η κόλλα, τα κουκουνάρια, χάνδρες τις οποίες μπορείς να βρεις σε μαγαζάκια στο κέντρο της Αθήνας αλλά και κορδέλες είναι αρκετά για να δημιουργήσεις τα στολίδια σου και να τα κοιτάς με περηφάνια.

Τίποτα δεν είναι δύσκολο, αρκεί να το βάλεις καλά στο μυαλό σου και να μπορέσεις να βγάλεις τη δημιουργική ψυχή που έχεις από μέσα σου! Μάλιστα, αν έχεις και παιδάκια στο περιβάλλον σου, είναι ένα πολύ fun task που μπορείτε να κάνετε μαζί!

Τσέκαρε και αυτά :

Balenciaga : Ποιος είναι ο Demna Gvasalia

Έλον Μάσκ : Ετοιμάζει να κάνει αποκαλύψεις για το twitter