Χριστουγεννιάτικα ταξίδια

Τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια πρέπει να προετοιμάζονται νωρίς, ειδικά όταν πρόκειται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

Όλα τα μέρη του κόσμου διαθέτουν ξεχωριστά σημεία τα οποία θα στολιστούν ή έχουν ήδη αρχίσει να στολίζονται με χριστουγεννιάτικα πραγματάκια και ε΄συ πρέπει να σκεφτείς ποιος θα είναι ο προορισμός όπου θα περάσει στιγμές με πρόσωπα τα οποία αγαπάς.

Αν, λοιπόν, είσαι σε φάση όπου συζητάς με την παρέα σου για προορισμούς και βιάζεσαι να κλείσεις εισιτήρια, έχουμε να σου προτείνουμε κάποιες ιδέες έτσι ώστε να ψηθείς ακόμη πιο γρήγορα!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέρη!

#1. Λονδίνο 

Ναι, μπορεί να είναι κλισέ αλλά είναι μια συνήθεια που έγινε λατρεία! Τα πάντα είναι στολισμένα, σε κάθε γωνιά του Λονδίνου θα δεις μια παρέα αν τραγουδά κάλαντα και σε περιοχές όπως το Waterloo θα βρεις μαγαζιά τα οποία διοργανώνουν υπέροχα πάρτι για να γιορτάσεις!

#2.Δουβλίνο 

Όπως και στο Λονδίνο, έτσι και στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, τα Χριστούγεννα είναι ΙΔΕΑ και οι κάτοικοι ζουν κάθε στιγμή σαν να είναι σε παραμύθι μαγείας. Η πόλη βάζει τα γιορτινά της, τα μενού των μαγαζιών αλλάζουν και σε περιμένουν!

#3.Κοπεγχάγη 

Μια από τις πόλεις στην Ευρώπη που ξέρουν πολύ καλά πως να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα! Η πόλη γεμίζει λαμπιόνια, ο κόσμος είναι μέσα στην τρελή χαρά και δημιουργούνται ροφήματα τα οποάιία όμοια τους δεν έχεις συναντήσει! Ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα ταξίδια!

Τσέκαρε και αυτά : 

Καθάρισμα ασημικών : Μια μπανάνα θα σε “σώσει”

Πετρελαιοκίνητα: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις στην Ελλάδα