Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούγονται πολύ δυνατά αυτές τις μέρες καθώς πλησιάζουν οι μέρες όπου θα μαζευτούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και θα φάμε, θα πιούμε και θα χορέψουμε!

Οι βιτρίνες είναι στολισμένες, τα παιδιά ζητάνε από τους γονείς τα δώρα τους και όλοι προσπαθούμε να βρούμε εκείνο το μαγαζί που θα μας φιλοξενήσει για να γιορτάσουμε και να χορέψουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To συγκρότημα Melrose Αvenue, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να κυκλοφορήσει το κομμάτι της Μαράϊα Κάρεϊ “Αll i want is Christmas is you” σε μια μέταλ έκδοση και είναι απλά τέλειο!

Η μπάντα φόρεσε τα γιορτινά της και ο κούκλος τραγουδιστής της κράτησε το μικρόφωνο και έδωσε στο κομμάτι ένα πολύ διαφορετικό twist!

@melroseavenue_ DUETS ARE ON 🤘🏼 no cheating ! Blind react to it 😋 #fyp #90s #rock #songs #challenge #blindreact ♬ Blindtest 90 Rock – 🃏 AS 🃏

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα ακούσεις φέτος πρέπει να είναι δυνατά και να σε κάνουν να ξεσηκωθείς, γιατί τα τελευταία δυο χρόνια ήταν σκληρά λόγω του κορονοϊού και πρέπει να διασκεδάσουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε!

Τσέκαρε το βίντεο εδώ

Tσέκαρε και αυτά :

Μακριά μαλλιά : Οι τροφές που πρέπει να καταναλώσεις

Βασιλόπιτα : Το “τσουρέκι” με το σήμα ΠΑΣΟΚ