Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Τα λαμπιόνια έχουν ανάψει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούγονται από τα μεγάφωνα και ο κόσμος κάνει τις βόλτες του για να “μυρίσει” λίγο από αυτό το christmas spirit το οποίο μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς όλη μέρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλά τραγούδια τα οποία μπορούμε να σιγοτραγουδήσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως είναι το γνωστό σε όλους μας anthem “All I Want for christmas” της Κάρεϊ αλλά και το “Last Christmas” των Wham! Αλλά πόσα αγγλικά τραγούδια να πεις και εσύ βρε παιδί μου;

Υπάρχουν πολλά ελληνικά κομμάτια τα οποία έχουν πει μεγάλοι καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Και πολλά από αυτά μας έχουν κάνει να αισθανθούμε σούπερ άβολα! Αλλά για κάποιον λόγω είναι ιδανικά για να τα αφιερώσουμε ανήμερα των Χριστουγέννων στους κολλητούς μας και να γελάσουμε λιγάκι!

Ποια είναι τα cringe κομμάτια που πρέπει να στείλεις:

#1.”Καλά Χριστούγεννα” Άντζελα Δημητρίου 

Ένα κομμάτι, χιλιάδες συναισθήματα! Η “Λαίδη” του λαϊκού τραγουδιού έχει πει ένα από τα πιο epic κομμάτια!

#2.”Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά” Έφη Σαρρή

Ένα τραγούδι το οποίο συνοδεύεται από βίντεο κλιπ για τρελά γούστα καθώς η τραγουδίστρια έχει ντυθεί “Αγιοβασιλίτσα” και χορεύει ανάμεσα σε μπρατσαράδες!

#3. “Άγια νύχτα” Χρήστο Σαντικάι 

Ο μικρούλης, τότε, Χρήστος Σαντικάι, είχε καταφέρει να προκαλέσει φρενίτιδα στον κόσμο με τα τραγούδια του και τα Χριστούγεννα ήταν πάντα η εποχή που ακούγαμε!

Tρόλαρε λίγο την παρέα σου και στείλετε μηνύματα με τραγούδια!

Τσέκαρε και αυτά:

Μαγαζιά Αθήνα : Που μπορείς να “βγάλεις” τα νεύρα σου

Αντέλ : Η στιγμή που λύγισε για τη φιλία