Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές αφορούν συνήθως σε μέρη τα οποία διαθέτουν “λευκά” βουνά, σαλέ, μέρη με πολύ κρύο αλλά και μέρη τα οποία βρίσκονται στο εξωτερικό!

Όμως, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς με τίποτα, είναι πως η Ελλάδα μας έχει όλα τα καλά και τα ελληνικά νησιά είναι μέση στα οποία θα μπορούσες κάλλιστα να περάσεις τις ημέρες της άδειας σου και να κάνεις διαφορετικές διακοπές.

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όλα τα νησιά και οι περιοχές στην Ελλάδα είναι υπέροχα, αλλά για τα φετινά Χριστούγεννα έχουμε να σου προτείνουμε τρία μέρη στα οποία σίγουρα θα κάνεις απίστευτες χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Ποια είναι αυτά 

#1. Χανιά – Κρήτη 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Zeza (@mono_chania)

Ένα μέρος το οποίο όλοι λατρεύουμε, τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα! Μαγαζάκια με εξαιρετικό φαγητό, εξαιρετική νυχτερινή διασκέδαση αλλά και πολλά μέρη για να δεις! Άσε που μπορείς να κάνεις μονοήμερες εξορμήσεις στα μικρά χωριουδάκια και να πιες τοπική ρακί!

#2.Κεφαλονιά 


Λίγο άρωμα Ιονίου τις γιορτινές ημέρες δεν έβλαψε κανέναν! Και η Κεφαλονιά είναι ένας υπέροχος προορισμός για όσους θέλουν να βρεθούν σε μικρά τσιπουράδικα και ουζερί αλλά και να γνωρίσουν από κοντά διαφορετικά έθιμα.

#3.Κως 


Ένα νησί όπου οι ξυλόφουρνο παίρνουν “φωτιά” τις γιορτινές ημέρες καθώς οι κάτοικοι ψήνουν στους φούρνους γιατί ζυμώνονται ψωμιά τα οποία είναι υπέροχα!

Τσέκαρε και αυτά

Δίδυμοι 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κένταλ Τζένερ : Χώρισε οριστικά με τον Ντένις Μπούκερ