Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Ετοιμαζόμαστε για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και σκεφτόμαστε ποιο θα ήταν το ιδανικό μέρος για να περάσουμε τις γιορτές και αμέσως ήρθε στο μυαλό μας ένας προορισμός που καλύπτει όλα τα γούστα και δε θεωρείται τρομερά ακριβός.

Η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για να γιορτάσεις τα φετινά Χριστούγεννα και διαθέτει εξαιρετικά σημεία στα οποία μπορείς να περιπλανηθείς και να γιορτάσεις.

 

Θεωρείται μια παγκόσμια πόλη Βήτα+ καθώς υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης και είναι μια από τις αναπτυσσόμενες αστικές οικονομίες της Ευρώπης.

Κόσμος από πολλές ευρωπαϊκές χώρες επιλέγει να κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Βουδαπέστη καθώς είναι μια πόλη που ντύνεται γιορτινά και το christmas vibe είναι πολύ έντονο!

Οι πέντε λόγοι που θα σε ψήσουν να επιλέξεις τη Βουδαπέστη για τα Χριστούγεννα 2022
  • Τα εστιατόρια είναι υψηλής αισθητικής και διαθέτουν πιάτα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με βάση τη γενική ευρωπαϊκή κουλτούρα ενώ διαθέτουν και παραδοσιακά πιάτα τα οποία έχουν εκσυχρονιστεί.
  • Η κρουαζιέρα στον Δούναβη είναι ονειρική και ειδικά το βράδυ με τα φώτα της πόλης να φωτίζουν τον σκοτεινό ουρανό, θα νιώσεις σαν να παίζεις σε ταινία.
  • Το New York Cafe είναι ένα από τα πιο ιστορικά καφέ της Ευρώπης και βρίσκεται στη Βουδαπέστη! Ένα τέλειο μέρος για να απολαύσεις γλυκά και καφέδες ενώ στολίζεται με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο για τα Χριστούγεννα.
  • To ho on-hop off είναι ένα λεωφορείο το οποίο σε κάνει “βόλτα” σε όλη την πόλη και πραγματικά μπορείς να απολαύσεις μια πολύ όμορφη μέρα!
  • Δε γίνεται να μην αναφέρουμε τα λουτρά Σέτσενι! Ένα μέρος το οποίο όλοι θέλουν να επισκεφτούν στη Βουδαπέστη! Δεκαοκτώ πισίνες με καυτό νερό σε περιμένουν ενώ έχει κρύο και δημιουργείται το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης αλλά και για φωτογραφίσης που θα κάνουν χαμό στο Instagram!

Τσέκαρε και αυτά :

Rauw Alejandro : Αλλάζει τα δεδομένα της urban μουσικής με το άλμπουμ “SATURNO”

Τέλη κυκλοφορίας 2023 : Πόσα θα πληρώσεις