Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Χριστουγεννιάτικες διακοπές λέμε και κλαίμε αφού περιμένουμε πώς και πώς τις γιορτινές ημέρες για να χαλάρώσουμε και να αποτραβηχτούμε από τα προβλήματα της καθημερινότητα! Και υπάρχουν πολλά μέρη τα οποία μπορούμε να δώσουμε το παρών! Και ίσως να μην έχεις φανταστεί κάποια από αυτά!

Τα Χριστούγεννα, οι περισσότεροι θέλουν να διασκεδάσουν και να κάνουν πράγματα τα οποία είναι συνυφασμένα με τον χειμώνα! Αλλά υπάρχουν και προορισμοί οι οποίοι μπορεί να μη “φωνάζουν” Χριστούγεννα, όμως εμείς θα θέλαμε πολύ να φορέσουμε έναν σκούφο και να τους απολαύσουμε!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ 

Μπορεί η θάλασσα, ο ήλιος και τα δροσιστικά κοκτέιλς να μην είναι στη χριστουγεννιάτικη λίστα σου, όμως θα μπορούσες να επισκεφτείς εξωτικούς προορισμούς και να κάνεις χριστουγεννιάτικες διακοπές οι οποίες θα σου μείνουν αξέχαστες.

Ποια είναι αυτά τα μέρη, λοιπόν! 

#1. Μαλδίβες 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maldives (@maldives)

Ένας προορισμός ο οποίος μπορεί να μη σου θυμίζει Χριστούγεννα αλλά έχει πολλά να σου προσφέρει! Κρυστάλλινα νερά, σπιτάκια φτιαγμένα πάνω στη θάλασσα και παραλίες όνειρο!

#2. Μπαλί 

Το μέρος που λατρεύουν οι instagrammers και που θα βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες! Τέλειο φαγητό και πολλά εξωτικά events για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα.

#3.Αυστραλία 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Colombo (@andr3c)


Μπορεί να μη γιορτάζονται τα Χριστούγεννα με τον παραδοσιακό τρόπο στην Αυστραλία, αλλά σίγουρα τα γιορτάζουν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο στην… παραλία! Πολλά events, μαγαζιά στολισμένα και χαμός!

#4.Μαϊάμι 

Όταν η Νέα Υόρκη στολίζει δέντρα, το Μαϊάμι απαντά με παραλίες και μέρη τα οποία είναι “εξωτικά”. Ο κόσμος φορά τα ρόλερς του και κάνει βόλτες με σκούφους!

Τσέκαρε και αυτά : 

Κιμ Γιονγκ Ουν : Αυτή είναι η κόρη του

Απόλλων Κουσκουμβεκάκης: Δύο παράστασεις στο Μέγαρο