Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι μια ιδανική περίοδος για να βρεθείς σε κάποια χιονοδρομική πίστα στην Ελλάδα για να ασχοληθείς με το αγαπημένο άθλημα και να περάσεις αξέχαστες στιγμές τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ 

Το σκι είναι ένα άθλημα το οποίο επιλέγει αρκετός κόσμος να ασχοληθεί κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών και στην Ελλάδα υπάρχουν φοβερές περιοχές όπου κάποιος μπορεί να πάει για διακοπές.

Ποια είναι τα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς 

#1. Βασιλίτσα

Η Βασιλίτσα είναι ένα υπέροχο μέρος όπου μπορείς να επισκεφτείς για ένα χαλαρό διήμερο και να κάνεις ότι λαχταρά η ψυχή σου! Οι αναβατήρες θα σε φέρουν στην αγαπημένη σου πίστα και θα μπορέσεις να κάνεις ότι σου αρέσει!

#2.3-5 πηγάδια

Πρόκειται για ένα χιονοδρομικό κέντρο το οποίο δέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμο ο οποίος θέλει να περάσει όμορφες στιγμές. Το φυσικό τοπίο, οι μεγάλες πίστες αλλά και οι υπέροχες στιγμές που θα περάσεις, είναι αυτά που θα σου μείνουν στο μυαλό! H Νάουσα είναι ένα πανέμορφο μέρος και σίγουρα θα απαλαύσεις τα ταβερνάκια αλλά και τα μαγαζιά για ποτάκι!

#3.Πήλιο 

Το μυθικό βουνό των Κενταύρων είναι αυτό που σε περιμένει για τις εξορμήσεις σου και μπορείς να βρεθείς απέναντι σε ένα μαγευτικό τοπίο το οποίο είναι απλά πανέμορφο! Το χειμερινό σκι είναι στα καλύτερα του σε αυτό το μέρος καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα και το τοπίο είναι υπέροχο!

#4.Παρνασσός

Μια από τις πιο γνωστές περιοχές της Ελλάδας όπου κάποιος μπορεί να δείξει τις γνώσεις του στο σκι είναι ο Παρνασσός και σίγουρα θα καταφέρεις να περάσεις όμορφες στιγμές. Μπορείς να συνδυάσεις τις στιγμές σου στο σκι με εξορμήσεις στα μαγαζιά της Αράχωβας και να επισκεφτείς ιδιαίτερα σαλέ!

Είναι σημαντικό να ξέρεις, πώς όταν επιλέγεις να πας για σκι, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να έχεις τους σωστούς. ανθρώπους δίπλα σου έτσι ώστε να μη γίνει κάποιο ατύχημα.

Tσέκαρε και αυτά : 

Τόκιο : Φορούν ζιβάγκο για να μην καίνε ρεύμα

Αsia Express : Τι θα δούμε την Κυριακή 20/11