Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Χριστουγεννιάτικες διακοπές : Κάποιοι από εμάς δεν έχουμε καταφέρει να “κλείσουμε” αυτό το πολυπόθητο ταξιδάκι που θέλουμε για να γιορτάσουμε τη φετινή χρονιά που σε λίγες μέρες θα μας αποχαιρετίσει!

Όμως, δε θα το βάλουμε κάτω και θα βρούμε εκείνο το μέρος το οποίο θα μας φιλοξενήσει για λίγες μέρες! Και οι ιδέες είναι πολλές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μπορεί να μην έχεις κλείσει εισιτήρια, να μην έχεις κλείσει κάποιο δωμάτιο αλλά σίγουρα έχεις κάποιο μέρος όπου διατηρείς εξοχικό ή ένας φίλος σου at least! Αυτή, λοιπόν, είναι η πρώτη λύση για να κάνεις χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις notifications na χτυπούν στο κινητό σου και θα ενημερωθείς για τα last minute offers που κάνουν αερπορικές εταιρείες και καταλύματα!

Αν είσαι κάτοικος Αθηνών, τότε μπορείς να μετατρέψεις τις διακοπές των Χριστουγέννων σε μονοήμερες, και να κάνεις μικρές εξορμήσεις σε περιοχές όπως είναι το Λεωνίδιο, το Ξυλόκαστρο,την Παυλιανή, τη Χαλκίδα και άλλα όμορφα χωριά και πόλεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavliani (@pavliani_)

 

Τι άλλο μπορείς να κάνεις

Τα Χριστούγεννα 2022 θα πρέπει να είναι μια περίοδος όπου δεν πρέπει να πιεστείς και θα πρέπει να έχεις κανονίσει την άδεια σου σχετικά γρήγορα έτσι ώστε να έχεις κάποιες μέρες όπου θα κάνεις όμορφα πράγματα!

Κάτι πολύ ιδιαίτερο το ποιο μπορείς να κάνεις είναι να βρεις μια περιοχή που θέλεις πολύ να επισκεφτείς όπως ένα νησί ή ένα χωριό το οποίο δεν είναι τόσο grande, να τσεκάρεις εισιτήρια και να μεταβείς σε αυτό!

Τα μέρη τα οποία δεν είναι πολυδιαδεδομένα είναι ίσως ότι καλύτερο διότι δε γεμίζουν κόσμο – βλέπε Αράχωβα – και μπορείς να απολαύσεις την ηρεμία μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Τσέκαρε και αυτά :

Βιντεοπαιχνίδια : Ποιο είναι το πιο αγχωτικό

GNTM παίκτριες : Το μήνυμα της Παρασκευής Κερασιώτη