Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Μπορεί να θέλουμε να μετατρέψουμε το σπίτι μας στο χώρο που θα έμενε για πάντα ο Άγιος Βασίλης αλλά δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς μπορεί να είναι πολύ μικροί οι χώροι και δε χρειάζεται να τους “μπουκώνουμε” για να νιώσουμε πώς έφτασαν οι γιορτές.

Τα DIY projects είναι τα αγαπημένα μας και διαρκως αναζητούμε τρόπους για να δημιουργήσουμε πράγματα τα οποία θα μετατρέψουμε τους χώρους μας σε κάτι πολύ όμορφο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ 

Αν έχεις ένα χώρο ο οποίος είναι πολύ μικρός και θέλεις να το στολίσεις χριστουγεννιάτικα, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος ο οποίος δεν πιάνει χώρο και δε χρειάζεται να στολίσεις ένα μεγάλο δέντρο!

Τι θα χρειαστείς για να κάνεις μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο χώρο σου

  • 1 μεγάλη σειρά από λαμπάκια του αγαπημένου σου χρώματος
  • καραφάκια
  • ένα σφυρί

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Memes (@memeproblem.s)

Ο τοίχος σου είναι αυτός που θα στολιστεί με το όπιο “φωτεινό δέντρο” και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καρφώσεις τα καρφάκια στον τοίχο.

Πρέπει να σχεδιάσεις με ένα μολύβι το δέντρο πολύ αχνά για να πάρει το σχήμα.

Έπειτα, θα αρχίσεις να περνάς τα λαμπάκια πάνω από τα καρφάκια και να σχηματίζεις το δέντρο σου!

Το συγκεκριμένο “δέντρο” σου δίνει τη δυνατότητα να στολίσεις το χώρο σου, να είναι πιο ανοιχτός και όχι μπουκωμένος και να δημιουργήσεις και άλλα διακοσμητικά τα οποία θα μπορείς να βάλεις κοντά του.

Άσε που είναι ένας τρόπος για να εκφράσεις τον μινιμαλισμό σου, αν είσαι από τα άτομα που δε θέλουν να είναι γεμάτος ο χώρος σου με στολίδια. Είναι ένας τρόπος για να εκφράσεις της δημιουργικότητα σου και να δείξεις το ταλέντο σου στη διακόσμηση!

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM παίκτριες : Το μήνυμα της Παρασκευής Κερασιώτη

Χριστουγεννιάτικες διακοπές : Τα μέρη της “τελευταίας στιγμής”