Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμός

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμός : Από πολύ νωρίς έχουν αρχίσει οι celebrities να στολίζουν τα σπίτια τους καθώς θέλουν να μπουν αμέσως στο γιορτινό κλίμα και η γνωστή interior designer, Σίσσυ Φειδά, σου δείχνει πως έχει προετοιμαστεί εκείνη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή διακοσμήτρια είναι ένα από τα πρόσωπα που εμπιστεύονται άνθρωποι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να διακοσμήσει τα σπίτια τους και διαθέτει μια ιδιαίτερη φινέτσα αλλά και μια διαφορετική ματιά στα πράγματα αφού οι συνδυασμοί που κάνει είναι “σέξι και σέξι”.

Όμως, αυτή τη φορά δε μας δείχνει μέσω Instagram κάποιο χωρίς που έχει διακοσμήσει για λογαριασμό άλλων, αλλά το δικό της σπίτι και το το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Σίσσυ Φειδά ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο μέσω του οποίο βλέπουμε τη δική της πρόταση για να στολίσουμε και εμείς αναλόγως!

Το κόκκινο χρώμα είναι αυτό που πρωτοστατεί στις χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές τάσεις φέτος, και η interior designer φρόντισε να μείνει “πιστή’ σε όσα προστάζει η παγκόσμια διακόσμηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida)

Έβαλε ένα κόκκινο αστέρι στην κορυφή του δέντρου, στολίδια σε κόκκινο χρώμα αλλά και στολίδια που θυμίζουν γλειφιτζούρια. Μια μεγάλη κορδέλα κοσμεί το δέντρο και η διακοσμήτρια κάνει μια πολύ ωραία πρόταση σε όλους εμάς που δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη πως θα στολίσουμε το δέντρο μας.

Τσέκαρε και αυτά : 

Κακό μάτι : Πόσοι άνθρωποι πιστεύουν σε αυτό

The Voice : Η ιταλίδα καλόγρια άλλαξε ζωή