Χριστουγεννιάτικο δέντρο Σύνταγμα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Σύνταγμα : Μια από τις στιγμές που περιμένουν όλοι οι πολίτες που ζουν στην πρωτεύουσα, είναι το άναμμα του πελώριου δέντρου που βάζει ο δήμος Αθηναίων στο κέντρο της πόλης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πριν από λίγες μέρες, έφτασε το 21 μέτρων και 6 τόνων δέντρο από το Καρπενήσι στην πλατεία Συντάγματος και δυο γερανοί επιστρατεύτηκαν για να το “σηκώσουν” και να μην σπάσει μιας και είναι ευαίσθητο.

Η Αθήνα έχει ήδη αρχίσει να φωταγωγείται – με φειδώ πάντα λόγω της ενεργειακής κρίσης – και το άναμμα του δέντρου αναμένεται να κορυφώσει την όμορφη δράση στις 1 Δεκεμβρίου και ώρα 19:15.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μαζί με δημάρχους από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στο λαμπερό event για να στείλουν ένα μήνυμα ειρήνης και ενότητας.

Το δέντρο θα φωτιστεί με 40.000 λαμπάκια και εκατοντάδες μπάλες και στολίδια.

Χριστούγεννιάτικο δέντρο Αθήνα – Πλήθος κόσμου αναμένεται στη γιορτή

Η εορταστική περίοδος θα ξεκινήσει για την Αθήνα, την στιγμή που θα ανάψει το δέντρο και στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρών πολλοί Αθηναίοι αλλά και πολίτες άλλων πόλεων οι οποίοι βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Παράλληλα, ο δήμος θα ξεκινήσει πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη για να μπουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Τσέκαρε και αυτά :

Λονδίνο : Η εμφάνιση του Capaldi σε σταθμό τρένου

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας