Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, συνήθως απαρτίζεται από χρωματιστές μπάλες, γιρλάντες, αστέρια και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία θυμίζουν Χριστούγεννα! Αλλά η ηθοποιός, Γκίλιαν Άντερσον έχει άλλη άποψη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστεί στη σειρά “X-Files” αλλά και στη σειρά “The Crown” όπου υποδύθηκε τη Μάργκαρετ Θάτσερ, αποφάσισε να στολίσει ένα πολύ “ερωτικό” δέντρο για τα φετινά Χριστούγεννα καθώς η διάθεση της είναι στα ύψη!

Που λες, η φίλη Γκίλιαν ανάρτησε στο Instagram mια φωτογραφία από το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο και σε αυτό υπάρχουν στολίδια τα οποία δε βλέπεις συχνά! Πρόκειται για στολίδια τα οποία παραπέμπουν σε ερωτικά βοηθήματα και ναι, είναι αλήθεια!

Όπως καταλαβαίνεις, η εικόνα του συγκεκριμένου δέντρου έγινε viral και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινήσει τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τη συγκεκριμένη διακόσμηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gillian Anderson (@gilliana)

Ευτυχώς, δεν έβαλε στην κορυφή ένα τεράστιο φαλλό και αρκέστηκε σε ένα ταπεινό αστέρι! Πάντως, τα ξύλινα ομοιώματα που επέλεξε θυμίζουν πολύ αυτά που πωλούνται στο Μοναστηράκι!

Λες να έχει “άρωμα Ελλάδας” το συγκεκριμένο δέντρο ή τα αγόρασε από αλλού όπου πωλούν παρόμοια αντικείμενα;

Τσέκαρε και αυτά :

Σπύρος Μαρτίκας : Έτοιμος για τα κοινά μετά το All Star

Χριστουγεννιάτικες ταινίες : Τι να δεις στο Netflix