Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ θα έχει την τιμητική σου σε λίγες μέρες καθώς στο ρεβεγιόν επιλέγουμε να κάνουμε κάτι πιο sparkly και ιδιαίτερο για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ΤikTok έχει έρθει για να μείνει και πλέον οι περισσότεροι επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν τη δουλειά τους και να αναδείξουν τα ταλέντα τους, ενώ σε εμάς δείχνουν τρόπους για να κάνουμε διάφορα πράγματα.

Μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “πέσαμε” πάνω σε τρία βίντεο τα οποία μας δίνουν ιδέες το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ που θέλουμε να δημιουργήσουμε και πρέπει να πούμε πως είναι τρεις διαφορετικές ιδέες και δεν ξέρουμε ποια να διαλέξουμε.

Το πράσινο χρώμα και το κόκκινο είναι μέσα σε αυτά που επιλέγουν τα κορίτσια, ενώ το γκλίτερ δεν λείπει από πουθενά! Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος θέλουμε έντονα μάτια και χείλη για φίλημα!

Τσέκαρε τα make up looks  :

@claudianeacsumakeup Reply to @manifestationisthekey #xmasmakeup #christmasmakeup #holidaymakeup #christmasmakeuptutorial #festivemakeup #christmasideas #happyholidays #fy ♬ It’s Beginning to Look a Lot like Christmas – Michael Bublé

@renatasantti It’s Christmas, baby #maquiagemnatal #christmasmakeup ♬ Snowman – Sia

@elliewillansmua The stars didn’t work out lol. Suddenly I love green eyeshadow🎄 #uktalent #foryou #fyp #makeupartistcheck #christmasmakeup #festivefactory ♬ Go Fuck Yourself – Two Feet

Υπέροχα και τα τρία!
Τσέκαρε και αυτά :

Έκτακτο δελτίο καιρού : Τι ανακοίνωσε η ΕΜΥ

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί : Βόλτα στην Κόπεγχάγη