Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα στρωθεί με όλα τα καλούδια πάνω του, αλλά είμαστε σίγουροι πως θέλεις να έχει και κάτι extra για να “τιμήσεις” τους καλεσμένους σου και να νιώσουν πώς βρίσκονται σε κάποιο lux εστιατόριο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ή την ημέρα των Χριστουγέννων επιλέγουμε να καλοδεχτούμε στο σπίτι μας καλεσμένους τους οποίους έχουμε κοντά στην καρδιά μας και να απαλαύσουμε όλοι μαζί νόστιμα πιάτα και ποτά για να ευχαριστηθούμε τις γιορτές. Αλλά θέλουμε και η διακόσμηση να είναι ιδιαίτερη έτσι ώστε να νιώσουμε κάπως πιο luxurious.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσεις το τραπέζι σου ακόμη και αν είναι της “τελευταίας στιγμής” και μπορείς να τους τσεκάρεις παρακάτω:

#1. Χαρτοπετσέτες 

Μπορείς με πολύ εύκολο τρόπο να δημιουργήσεις διάφορα σχέδια με τις χαρτοπετσέτες σου και στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς!

#2. Μαχαιροπήρουνα 

Αν δε σου αρέσουν τα μαχαιροπήρουνα σου, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να τα μεταμορφώσεις! Απλά θα πάρεις ένα χρυσό σπρέι ή ένα πράσινο και θα τα ψεκάσεις! Θα τα αφήσεις στο μπαλκόνι για μια ώρα και μετά θα τα πλύνεις!

#3.Κεριά και μπάλες

Στο κέντρο του τραπεζιού μπορείς να βάλεις μεγάλα κεριά τα οποία μπορείς να βρεις στο εμπόριο και είναι πολύ οικονομικά! Επίσης, μπορείς να ρίξεις διάσπαρτες χριστουγεννιάτικες μπάλες και να δώσεις ένα christmas vibe!

#4. Γιρλάντες 

Μπορείς να βρεις μικρές γιρλάντες και να τις περάσεις γύρω από τα πιάτα ή να τις ρίξεις στο κέντρο του τραπεζιού με λίγα κουκουνάρια!

 

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM 5 νικήτρια : Ποιο είναι το φαβορί

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να πας με παιδιά