Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει να κάνουν διακοπές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και οι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί είναι αυτοί που θα υποδεχτούν κόσμο ο οποίος θέλει να χαλαρώσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν σε όλο τον κόσμο με μεγάλες εκδηλώσεις και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δουν φοβερές συναυλίες, να ψωνίσουν στις χριστουγεννιάτικες αγορές και να δοκιμάσουν εκλεκτά εδέσματα τα οποία θα γεμίσουν το στομάχι τους με χαρά.

Αν είσαι από τα άτομα που έχουν κλείσει την άδεια τους, τελευταία στιγμή, και δεν ξέρεις ποιοι είναι οι κατάλληλοι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί για να ταξιδέψεις και να μην πληρώσεις τα “μαλλιά της κεφαλής” σου, έχουμε κάποιες προτάσεις!

1.Βουλγαρία – Σόφια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia, Bulgaria (@_visit_sofia_)

Η Σόφια, πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, είναι ένας δημοφιλής προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν οικονομικές διακοπές και να είναι κοντά στην Ελλάδα. Έχει πολλά πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε ενώ βρισκόμαστε στην πόλη για τα Χριστούγεννα ενώ υπάρχουν μαγαζιά τα οποία κάνουν ελληνικές βραδιές.

2. Σερβία – Βελιγράδι

Η μποέμ πόλη της Σερβίας σε περιμένει, παρέα με τα κλασικά ταβερνάκια της, τα εναλλακτικά καφέ και τα ιδιαίτερα κλάμπς που έχει. Έχει και χριστουγεννιάτικες αγορές τις οποίες μπορείς να επισκεφτείς και να κάνεις τα ψώνια σου.

3. Ιταλία – Ρώμη 


Μια πόλη η οποία δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι ένα μέρος το οποίο λατρεύουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε εκεί και είναι τέλεια πρόταση για τα Χριστούγεννα!

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Survivor All star : Ποιος μπαίνει στο παιχνίδι

Φαγητό Θεσσαλονίκη : Το space burger που δε λερώνει