Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί : Πολλοί είναι οι πολίτες οι οποίοι δεν έχουν την ευκαιρία να φύγουν από την πόλη του για πολλές μέρες καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Αλλά υπάρχει ένας καλός τρόπος για να ξεφύγουμε έστω και για μια μέρα, και να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα σε μια άλλη περιοχή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν κάποιες περιοχές οι οποίες είναι ιδανικές για μια όμορφη μονομερή την ημέρα των Χριστουγέννων και μπορείς να τις επισκεφτείς, να πιεις τον καφέ σου και να απολαύσεις ιδιαίτερα εδέσματα τα οποία θα έχουν δημιουργήσει τα μαγαζιά του μέρους όπου θα επιλέξεις να βρεθείς.

Ποιες είναι οι ιδιαίτερες περιοχές που μπορείς να επισκεφτείς

#1. Ναύπλιο 

Το Ναύπλιο είναι μια πόλη την οποία μπορείς να επισκεφτείς όλο το χρόνο αλλά και τα Χριστούγεννα, αφού έχει όλα τα καλά και είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν απλά να ξεφύγουν από την πόλη. Είναι στολισμένο με όμορφα λαμπιόνια, έχει μαγαζιά που σε περιμένουν να γιορτάσεις και μπορείς να χαζέψεις τα υπέροχα κάστρα.

#2. Βόρεια Εύβοια 

Αφού περάσεις τη Χαλκίδα, θα δεις έναν νέο κόσμο να ανοίγεται μπροστά σου και όσο κατευθύνεσαι πως τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, θα ανακαλύψεις καταπράσινα δέντρα και ποτάμια που θα πρέπει να τα απαθανατίσεις. Θα περάσεις από πολλά μικρά χωριά τα οποία έχουν όμορφα ταβερνάκια και καφέ, θα νιώσεις το christmas vibe που αναζητάς και θα απολαύσεις τη διαδρομή!

#3. Δημητσάνα 

Η Δημητσάνα είναι χτισμένη σε μια πλαγιά του Μαινάλου και καταφέρνει να γνωρίζει πολλού επισκέπτες τον χρόνο καθώς είναι πολύ γραφική και απέχει μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα.

Τα παραδοσιακά αρχοντικά, οι μικρές πλατείες και τα παραδοσιακά ταβερνάκι είναι αυτά που σίγουρα θα σου τραβήξουν το βλέμμα! Μάλιστα, αν είσαι σε φάση να δεις και λίγο χιόνι μπορείς να επισκεφτείς το χιονοδρομικό στο Μαίναλο!

Tσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Η λίστα με τους παίκτες που φεύγουν

Δέσποινα Βανδή : Η τρυφερή στιγμή με τον Μπισμπίκη