Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί υπάρχουν πολλοί αλλά θέλουμε να βρίσκουμε μέρη στα οποία δε βρίσκεται πολύς κόσμος, καθώς αναζητούμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη φασαρία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στη Φωκίδα υπάρχει ένα χωριό το οποίο ονομάζεται “Αθανάσιος Διάκος” και είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις και ίσως ένας “μυστικό μέρος” στο οποίο μπορείς να κάνεις ολιγοήμερες διακοπές και να έρθεις κοντά με τη φύση.

Το χωριό βρίσκεται στα 1.050 μέτρα υψόμετρο στα Βαρδούσια Όρη στη Φωκίδα, και τον χειμώνα δεν έχει πολλούς κατοίκους. Είναι ένας προορισμός ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει χιόνι, αφού είναι από τις περιοχές που πιάνει εύκολα, και το χωριό είναι γεμάτο βελανιδιές, καστανιές και καρυδιές.

Ο καιρός είναι αρκετά ιδιαίτερος στο χωριό καθώς το κρύο είναι τσουχτερό και αν έχετε σκοπό να πάτε, θα πρέπει να εξοπλιστείτε με ζεστά ρούχα για να μπορέσετε να περπατήσετε στα μοναδικά δρομάκια που έχει και να απολαύσεις τα μαγαζιά που σε περιμένουν για φαγητό.

Τσέκαρε και το βίντεο που δημιούργησε ο Kωνσταντίνος Βλάχος για το κανάλι του στο Youtube :

Το χωριό Αθανάσιος Διάκος είναι ένας προορισμός ο οποίος σίγουρα θα σε ενθουσιάσει διότι υπάρχει μια ηρεμία την οποία δε θα τη βρεις εύκολα ενώ είναι ένα μέρος όπου μπορεί κάποιος να κάνει πεζοπορία, να απολαύσει τη φύση και να χαλαρώσει.

Οι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί της Ελλάδας είναι αμέτρητοι και αν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να κάνεις μικρές εκδρομές για να τους γνωρίσεις από κοντά! Εξάλλου, πρέπει να ξέρεις πως στη χώρα μας υπάρχουν μέρη τα οποία ξεπερνούν σε ομορφιά, κατά πολύ, προορισμούς στο εξωτερικό και στηρίζεις την τοπική οικονομία με τις εξορμήσεις σου!

Οπότε μένουμε Ελλάδα αν δεν έχουμε κάποιο λόγο να βγούμε στο εξωτερικό και απολαμβάνουμε τις ομορφιές των αγαπημένων μας χωριών!

Τσέκαρε και αυτά : 

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Απογοητευμένοι οι Βρετανοί

Φαγητό Αγία Παρασκευή : Πήγαμε στο εξαιρετικό Nama