Χρύσα Ρώπα

Η Χρύσα Ρώπα ήταν η επίτιμη καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή “Έλεος” που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 1/2.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στους παρουσιαστές για τη ζωή της και αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κάποτε της είχε δώσει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων γιατί τα είχε ανάγκη και όταν εκείνη θέλησε να του τα επιστρέψει πίσω, εκείνος της τα γύρισε.

Μιλώντας για τη στιγμή που η αδερφή της είχε καρκίνο, ανέφερε πως δεν είχε ασφάλεια και έπρεπε να βρει χρήματα , ένα ποσό που ανερχόταν στα 100.000 ευρώ, Και έτσι πέρασε από όλα τα θέατρα και ζήτησα 5.000. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυτός που της 10.000.

Η Χρύσα Ρώπα κάνοντας μια σειρά βρήκε το ποσό και του τα γύρισε πίσω αλλά εκείνος δεν τα δέχτηκε.

“Ήταν σε άλλα επίπεδα ο Πέτρος, φαινόταν ένας πλούτος. Υπήρχε μια άνεση οικονομική. Όταν του δίνουν ένα θέατρο, εξαρτάσαι από αυτούς που έχουν την εξουσία”.

Τι έκανε όταν άκουσε το όνομα του Θανάση Λάλα

Η Χρύσα Ρώπα και ο Θανάσης Λάλας υπήρξαν ζευγάρι και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Κωνσταντίνο ο οποίος ζει στο Παρίσι! Η ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές πως δε θέλει να ακούει για τον πρώην της και από ότι φαίνεται έπαθε.. επιλεκτική κώφωση.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Δεν άκουσα τι είπες;  Κώφωση… Επιλεκτική κώφωση. Γιατρό έχεις; Κάποια πράγματα δε ξεπερνιούνται, τι να κάνουμε; Για μερικούς ξεπερνιούνται. Γιατί δεν αναρωτιέσαι γι’ αυτούς που είναι τόσο καλά πια; Τρώνε με την άλλη τη γυναίκα, το άλλο το παιδί και είναι τόσο αγαπημένοι: Αφού είστε τόσο αγαπημένοι γιατί χωρίσατε; Αλλά, να σου πω και κάτι; Δε με νοιάζει, καλά κάνατε και χωρίσατε αλλά μη θέλεις να το φορέσεις αυτό σε όλους. Γιατί η έλευση του εγγονιού να είναι λόγος να φτιάξουν τα πράγματα; Δε γίνεται, είναι παλαιολιθική αυτή η εποχή. Δεν τυχαίνει να είμαστε όλοι μαζί. Δεν το πάμε το μωρό, το πάω. Θα με πιάσει κώφωση πάλι”.

Τσέκαρε και αυτά: