Χρύσα Ρώπα

H Χρύσα Ρώπα είναι αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έχει καταφέρει με το μπρίο της και το ταλέντο της να φέρει στη “ζωή” υπέροχους ρόλους και την έχουμε αγαπήσει ακόμη περισσότερο μέσα από αυτούς. Είναι μια γυναίκα που λέει πάντα την άποψη της, δε βάζει φίλτρο σε αυτά που λέει και της αρέσει η ειλικρίνεια και η ντομπροσύνη. Τη θαυμάζει πολύς κόσμος και πάντα φροντίζει να είναι εκεί για όποιον τη χρειάζεται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ropachryssa

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σε πολλές συνεντεύξεις της έχει μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για τη ζωή της και έχει αποκαλύψει πολλά συγκινητικά πράγματα!

Χρύσα Ρώπα – Βιογραφικό, Instagram, η υιοθεσία, ο Θανάσης Λάλας και ο γιος

Γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 1956 στη Θεσσαλονίκη και είναι 57 ετών! Από μικρή της άρεσε ο χώρος του θεάτρου και της υποκριτικής και ήθελε να ασχοληθεί με αυτόν! Η έντονη φωνή της πάντα την έκανε να ξεχωρίζει και ήθελε να κάνει πράγματα στο εξωτερικό αφού το Παρίσι ήταν ένα μέρος το οποίο πάντα ήθελε να βρεθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ropachryssa

Σε ηλικία 12 ετών έμαθε πως είναι υιοθετημένη και κατάφερε να βρει τη δίδυμη αδερφή της στο Παρίσι. Πλέον την έχει χάσει από τη ζωή και ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ropachryssa

Ο Θανάσης Λάλας και η σχέση τους

Η σχέση που είχε δημιουργήσει με τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλα ήταν πολυτάραχη! Ο δημοσιογράφος και η ηθοποιός έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο,  ο οποίος ζει στο Παρίσι και οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους σε μια συνέχεια καθώς όπως έχει πει η ίδια, ο Θανάσης Λάλας είχε παράλληλες ζωές λόγω του επαγγέλματος του.

Σύμφωνα με την ίδια δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός πως ο σύζυγος της είχε εξουσία την οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί εκείνη και υπήρχαν διάφορα θέματα μεταξύ τους.

Η Χρύσα Ρώπα πόνεσε πολύ με την ιστορία του γάμου της και είχε πει πως αισθανόταν ενοχές γιατί δεν ήταν καλά με τον πρώην σύζυγο της μετά τον χωρισμό. Δεν πεθύμησε ποτέ επικοινωνία με τον πρώην της και βγάζει από τη ζωή της τους ανθρώπους οι οποίοι είναι χειριστικοί απέναντι της.

Οι σειρές που έπαιξε

Η ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές και σειρές όπου και την έχουμε θαυμάσει!

Κάποιες σειρές όπου έχει εμφανιστεί είναι :

  • “Αχ! Ελένη”
  •  “Βαρβαρότητες”
  •  “Με δύο μαμάδες”
  • “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”
  •  “Επτά θανάσιμες πεθερές”,
  • “Η οικογένεια βλάπτει”
  •  “Η Τούρτα της Μαμάς”

Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα κάνει!

Τσέκαρε και αυτά: