Χρυσές Σφαίρες 2023

Πραγματοποιήθηκαν οι Χρυσές Σφαίρες 2023 στο Λος Άντζελες και πολλές ήταν οι κυρίες της παγκόσμιας showbiz που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ήταν αυτή της Rihanna η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα και μια μαύρη κάπα φτιαγμένη από βελούδο του οίκου Schiaparelli αλλά δεν ήταν εκείνη που όρισε ένα από τα μεγάλα trends του 2023.

Η Μαργκοτ Ρόμπι και η Τζούλια Γκάρνερ ήταν αυτές που επέλεξαν να εμφανιστούν με μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2023! Και ποια είναι αυτή; Το ροζ χρώμα ή αλλιώς Babriecore.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Golden Globes (@goldenglobes)

To ροζ χρώμα αλλά και κάποιες ιδιαίτερες αποχρώσεις του κυριάρχησαν στο κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες 2023 και πολλές ήταν οι κυρίες που επέλεξαν δημιουργίες γνωστών οίκων στο συγκεκριμένο χρώμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Golden Globes (@goldenglobes)

 

Το ροζ χρώμα είναι από τις μεγάλες τάσεις του 2023 και πολλά είναι τα κορίτσια και τα αγόρια τα οποία έχουν αρχίσει να το επιλέγουν στην καθημερινότητα τους καθώς υπάρχουν πολλά fashion brands τα οποία το επιλέγουν για τα ρούχα που λανσάρουν.

Τσέκαρε και αυτά: