Χτενίσματα

Τα χτενίσματα τα οποία μπορείς να επιλέξεις να κάνεις στα μαλλιά σου είναι πολλά αλλά το τελευταίο καιρό έχουμε δει να δημιουργείται μια τάση η οποία μας έρχεται από το παρελθόν και μας αρέσει πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πολλές είναι οι ξένες celebrities που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται με ένα πολύ συγκεκριμένο look στα μαλλιά της και οι κομμωτές και οι κομμώτριες λαμβάνουν τα νέα request των πελατών τους αφού έχουν γίνει viral οι εμφανίσεις.

Όπως η Κλόε Καρντάσιαν, έτσι και άλλα κορίτσια του Χόλυγουντ επιλέγουν να κάνουν ΧΧL μπούκλες στα μαλλιά τους και το disco theme είναι πλέον γεγονός!

Οι πυκνές μπούκλες που έχουν όγκο και θυμίζουν την παλιά, καλή Φουρέιρα και την Τάμτα κάνουν δυναμικό comeback αφού ξέρεις πολύ καλά πως η μόδα είναι ρόδα και γυρίζει! Είναι ένα hair look το οποίο δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει και μπορεί να δημιουργηθεί σε όλα τα μαλλιά αρκεί να υπάρχει λίγο μάκρος.

Ακόμη και αν είσαι από τα κορίτσια που έχουν λεπτή τρίχα υπάρχουν τεχνικές που θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και σίγουρα θα τα βρεις μια χαρά με την κομμώτρια σου!

Τσέκαρε και αυτά: