Χτενίσματα

Πολλά είναι τα χτενίσματα τα οποία μπορείς να κάνεις καθημερινά και να αναδείξεις το νέο σου κούρεμα ή το νέο χρώμα που επέλεξες να κάνεις στα μαλλιά σου. Και πίστεψε μας, δε χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις ένα ωραίο look.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ένα από τα looks που όλες αγαπήσαμε κάποια στιγμή στα μαλλιά μας είναι οι μπούκλες και μπορούμε να τις πετύχουμε πολύ εύκολα χωρίς να πραγματοποιήσουμε το χτένισμα χρησιμοποιώντας το γνωστό σε όλες μας, ψαλίδι.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να μπορέσεις να τις δημιουργήσεις είναι να πάρεις τα αγαπημένα σου scrunchies τα οποία απέκτησες πρόσφατα. Το μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ξεχωριστά κάποιες τούφες μαλλιών οι οποίες είναι νωπές και να αρχίσεις να τυλίγεις τα μαλλάκια σου προς τα πάνω.

Πέσε κοιμήσου έχοντας τα μαλλιά σου μαζεμένα, αν σε βολεύει “εγκλώβισε” τα σε ένα τουρμπάνι και το πρωί που θα ξυπνήσεις, μπορείς να τα “λύσεις” και να εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα.

Χτενίσματα – Τσέκαρε και το βίντεο: 

@sophiasborinlife The tutorial for the scrunchy curls that some of you asked for! 💖 #BeautyTips #hairtutorial #hairstyle ♬ C U Girl – Steve Lacy

Αν θέλεις οι μπούκλες σου να είναι πιο στιλιζαρισμένες όταν ξυπνήσεις, μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου αφρό μαλλιών, και έπειτα να τα δέσεις με τα scrunchies, έτσι ώστε να “καθίσουν” καλύτερα και να μην έχουν ανάλαφρο ύφος.

Προτού βγάλεις τα κοκαλάκια κάνε ένα 5λεπτο πέρασμα με το πιστολάκι και έπειτα δες τα!

Τσέκαρε και αυτά:

Ad