Χτενίσματα

Χτενίσματα :Η Πάμελα Άντερσον είναι μια γυναίκα που κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο trend κατά τη διάρκεια των ’90s καθώς κυκλοφορούσε παντού έχοντας ένα συγκεκριμένο look και πάντα μας ενθουσίαζε.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το σούπερ χτένισμα που έκανε η γνωστή ηθοποιός έχει καταφέρει να γίνει viral και πολλά είναι τα κορίτσια τα οποία έχουν αρχίσει να κάνουν το συγκεκριμένο χτένισμα και μας δείχνουν πως μπορούμε να το δημιουργήσουμε!

H Πάμελα Άντερσον έχει επιλέξει κάνει πολύ συχνά τα δικά της updo και θεωρούνται από τα πιο σέξι χτενίσματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και πρέπει να το δοκιμάσεις! Πρόκειται για μια πολύ εύκολη λύση όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις με μαλλάκια σου και δε χρειάζεται να δαπανήσεις πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να το δημιουργήσεις αφού μόλις πέντε λεπτά αρκούν!

@lindleykay Reposting since we’ve all just watched the Pamela Anderson documentary 💗 Such an easy hairstyle and it’s SO cute 🥵 #pamelaanderson #pamanderson #pamandersonhair #pamelaandersonhair #pamelaandersonbun #pamelaanderson90s ♬ It’s A Wrap – Sped Up – Mariah Carey

Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο κίνημα με το hairstyle της και να κάνει πολλές γυναίκες να θελουν να το δημιουργήσουν γιατί ταιριάζει με πολλά looks τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μήπως να το δοκιμάσεις και εσύ;

Tσέκαρε και αυτά: 

Ad