Citroen

Η Citroen θα βγάλει στην παραγωγή την ειδική έκδοση C3 Saint James, η οποία θα είναι διαθέσιμη στη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Ιαπωνία και την Ελλάδα.

Είναι γνωστό ότι το μοντέλο είναι το best seller της γαλλικής εταιρείας παγκοσμίως. Είναι ένα ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, που διαθέτει μια σειρά από στοιχεία που έχουν κερδίσει πάνω από ένα εκατομμύριο πελάτες παγκοσμίως. ‘

Αμεσα αναγνωρίσιμο, διαθέτει χαρακτηριστική φωτιστική υπογραφή και μοναδική μορφολογία. Παράλληλα είναι ένα μοντέρνο, στιβαρό και ασφαλές αυτοκίνητο πόλης, με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Η ειδική έκδοση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, με αισιόδοξο πνεύμα, αναζητώντας τάσεις, αναζητώντας μόδα και ξεχωριστό σχέδιο.

Θα διαθέτει δίχρωμη οροφή και θα είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου Hellix Diamond Cut 16″ για να ενισχύσει τον χαρακτήρα του. Το C3 Saint James είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από το μπλε, λευκό και κόκκινο αυτοκόλλητο οροφής, με την υπογραφή Saint James. Η υπογραφή Saint James μπορεί επίσης να βρεθεί κάτω από κάθε καθρέπτη. Η περιορισμένη ειδική έκδοση διαθέτει επίσης ένα συγκεκριμένο αυτοκόλλητο στο πίσω παράθυρο στα χρώματα της μάρκας από τη Νορμανδία, το οποίο ταιριάζει επίσης με το αυτοκόλλητο οροφής.

Μέσα στην καμπίνα της περιορισμένης αυτής ειδικής έκδοσης, το C3 προσφέρει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα Saint James. Προσφέρει στους επιβάτες του άνεση, με την υιοθέτηση καθισμάτων Advanced Comfort, τα οποία προσφέρονται σε έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό για μια απαράμιλλη αίσθηση ευεξίας. Το εσωτερικό διαθέτει επίσης διακοσμητικό μπλε και κόκκινο ιμάντα στις πόρτες με σήμανση Saint James. Διαθέτει δερμάτινο τιμόνι (που ταιριάζει με τον επιλογέα των ταχυτήτων στο κιβώτιο EAT6) και τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα με φιμέ τζάμια.

Διαθέτει όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Shine, ενώ διευκολύνει και την οπισθοπορεία με την προσθήκη της κάμερας. Ως εκ τούτου, η περιορισμένη ειδική έκδοση περιλαμβάνει 12 βοηθήματα οδήγησης που είναι χρήσιμα σε καθημερινή βάση, εκτός από τις πέντε τεχνολογίες συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του Citroen Connect Navστην οθόνη αφής 7 ιντσών.

Όσον αφορά τους κινητήρες, το C3 Saint James είναι εξοπλισμένο με βενζινοκινητήρες υψηλής απόδοσης τελευταίας γενιάς, εγκεκριμένους σύμφωνα με το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d, απόδοσης 110 ίππων.