GOFAS Jewelry

Τα μέλη του ιστορικού κοσμηματοπωλείου Γκόφας στέλνουν τις ευχές τους για τις ημέρες των γιορτών και δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν στους πελάτες τους άρτιες υπηρεσίες με βασικό γνώμονα την υγεία και την προστασία όλων.

“Αγαπητοί φίλοι και πελάτες.
Σε αυτές τις γιορτινές ημέρες χαράς και ελπίδας, στολίζουμε τις προσωπικές μας στιγμές με ιδιαίτερες ευχές και μοναδικής συναισθηματικής αξίας δώρα για τους αγαπημένους μας.
Η GOFAS Jewelry είναι κοντά σας, ακόμα και σε αυτές τις ιδιαίτερα διαμορφωμένες συνθήκες. Για κάθε απόφασή σας να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα κάποιο ρολόι ή κόσμημα, η ομάδα της εταιρείας είναι εδώ, δίπλα σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να διεκπεραιωθεί άμεσα η όποια σας επιλογή”
Τα κοσμηματοπωλεία GOFAS από την δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα αποτελούν από τα σημαντικότερα κοσμηματοπωλεία της Ελλάδας βαθιά συνδεδεμένα με τις έννοιες της κομψότητας, της αίγλης και της πολυτέλειας. Η οικογένεια Gofas «φιλοξενεί» περισσότερες από τις 20 κορυφαίες μάρκες της ελβετικής ωρολογοποιίας, όπως Rolex, Hublot, Omega, Panerai, Piaget, Tag Heuer, Zenith,Baume&Mercier, Breitling, Tudor, Longines, Hamilton, Tissot, και πλήθος άλλων κορυφαίων ελβετικών brands αλλά και κορυφαίες μάρκες κοσμημάτων, όπως μεταξύ άλλων MessikaParis, Fred, Pomellato, Chantecler, Minas, Brumani, Marco Bicego & Salvini.
Τα καταστήματα Gofas είναι η τέλεια επιλογή για να επιλέξετε μοναδικά και πολυτελή δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας με την διαδικασία click away. Μπορείτε να περιηγηθείτε και στο www.gofas.gr επιλέγοντας από τις μοναδικές συλλογές ρολογιών, κοσμημάτων και γουριών 2021 της GOFAS Jewelry συμβουλεμένοι τις «Οδηγίες Παραλαβής» που ακολουθούν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
1. Πραγματοποιείτε ηλεκτρονική παραγγελία στο www.gofas.gr
ή τηλεφωνική παραγγελία στο κατάστημα που επιλέγετε(Αθήνα-Θεσσαλονίκη) ή στέλνετεe-mail στο κατάστημα επιλογής.

2. Ένα άτομο από την έμπειρη ομάδα πωλήσεων, θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να επιβεβαιωθεί η παραγγελίας σας και να κλείσετε το ραντεβού παραλαβής.

3. Αμέσως και μετά από τη συνομιλία σας με τον υπεύθυνο του καταστήματος, θα λάβετε μήνυμα στο κινητό σας που θα αποδεικνύει σε ποιο κατάστημα και ποια ώρα θα λάβετε τη παραγγελία σας.

4. Θυμηθείτε ότι για να καταφθάσετε στο κατάστημά μας θα πρέπει να έχετε λάβει το επιβεβαιωτικό μήνυμα από εμάς και επιπρόσθετα να έχετε στείλει στο 13033 sms «2 – κενό – Ονοματεπώνυμο- διεύθυνσή σας»

«Σας ενημερώνουμε ότι η πληρωμή του προϊόντος που επιλέγετε μπορεί να πραγματοποιηθεί με τραπεζικό έμβασμα ή με πιστωτική κάρτα online ή στο κατάστημα με POS. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς για κάθε σχετική πληροφορία.»

«Η εμπιστοσύνη και η προτίμησή σας, είναι το πολυτιμότερο κόσμημα!» δηλώνει η οικογένεια Γκόφα και σας εύχεται όμορφα και μαγικά Χριστούγεννα.
Στοιχεία επικοινωνίας με τις GOFAS Jewelry boutiques:
ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Σταδίου 3, Τ.Κ. 10562 | T. +30 210 3317 540
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Πλ. Αριστοτέλους 9, Τ.Κ. 54624 | thes@gofas.gr | T. +30 231 0279 703
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛ/ΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ | Intra Schengen, AreaB, Τ.Κ. 19019|airport@gofas.gr | T. +30 210 3533 627 (το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί κανονικά 7πμ με 5μμ καθημερινά).
HUBLOTATHENSBOUTIQUE – ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Σταδίου 3, Τ.Κ. 10562| T. +30 210 3317 540 |
hublotboutique@gofas.gr&athens@hublot-boutique.com