Click away

Click away: Τα Χριστούγεννα ήρθαν και όλοι θέλουμε να επισκεφτούμε το Athens Metro Mall για να αγοράσουμε δώρα ,για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους,από τα αγαπημένα μας καταστήματα. Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε τα ψώνια μας με τον τρόπο που αγαπάμε αλλά, η επιλογή του click away είναι η καταλληλότερη,αυτή την στιγμή, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και να ψωνίσουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε.

Έτσι και το Athens Metro Mall δείχνοντας σεβασμό και κοινωνική ευθύνη απέναντι σε όλους τους επισκέπτες του και ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς για την προστασία της υγείας,σας παρέχει την δυνατότητα των αγορών μέσω click away και μοιράζεται μαζί σας τις απαραίτητες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για την άρτια λειτουργία της υπηρεσίας αυτής.

Για την παραλαβή των παραγγελιών σας και προς αποφυγή συνωστισμού, παρακαλείσθε να φτάνετε στο σημείο παραλαβής εντός του χρονικού διαστήματος που θα έχει ορισθεί από το κατάστημα από το οποίο κάνατε την παραγγελία σας.

Η παραλαβή των παραγγελιών σας θα γίνεται στα τρία (3) ακόλουθα σημεία του Athens Metro Mall:

1 & 2: Κεντρική είσοδος Λεωφ. Βουλιαγμένης

3: Είσοδος Ελ. Βενιζέλου

Η παραλαβή θα πραγματοποιείται πεζή στα ως άνω σημεία από τους πελάτες, ενώ το parking του Εμπορικού Κέντρου θα παραμείνει κλειστό. Σημειωτέον ότι δεν επιτρέπεται η στάθμευση επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης και της Ελ. Βενιζέλου και η άσκοπη παραμονή στα σημεία παραλαβής.

Στα σημεία παραλαβής θα υπάρχει ειδική σήμανση για τη σειρά ανά κατάστημα.Τα προς παράδοση προϊόντα θα πρέπει να είναι προπληρωμένα, καθώς δεν θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης POS μηχανημάτων για την εξόφλησή τους στο σημείο παραλαβής.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μας έχει παραδοθεί στο σημείο παραλαβής από το κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα από το οποίο πραγματοποιήσατε την αγορά σας.

Για την παραλαβή των παραγγελιών σας απαιτείται έγγραφο ταυτοποίησης των στοιχείων σας(ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κτλ), ενώ θα πρέπει να έχετε μαζί σας και τη σχετική απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς του προϊόντος.

Δικαιούσθε να παραλάβετε μόνο συσκευασίες, στις οποίες αναγράφονται τα στοιχεία σας.

To Athens Metro Mall, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν ελαττωματικά (σπασμένα, μη λειτουργικά) προϊόντα που παραλάβετε. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα από όπου πραγματοποιήσατε την αγορά σας.

Τα καταστήματα του Athens Metro Mall που προσφέρουν την υπηρεσία click away είναι τα εξής:

ACCESSORIZE

CALZEDONIA

INTIMISSIMI

INGLOT

NAVY & GREEN

SWAROVSKI

TOMMY HILFIGER

JOOLS

DPAM

MAT FASHION

WOMEN’SECRET

VILLAGE MOVIE STORE

TOI & MOI