Click in shop

Μετά το click away που μάθαμε και το σιχαθήκαμε γιατί είναι απίστευτα δύσχρηστο σαν μέτρο, φαίνεται η κυβέρνηση ετοιμάζει κάτι εναλλακτικό με την ονομασία click in shop και το οποίο όπως φαίνεται θα έρθει στη ζωή μας μετά τις 7 Ιανουαρίου, χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί πότε ακριβώς.

Tι σημαίνει αυτό το click in shop και πως θα ψωνίζουμε εάν τελικά εφαρμοστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κάθε πολίτης θα μπορεί να κλείνει ραντεβού σε ένα κατάστημα. Θα μπαίνει λοιπόν μέσα στο κατάστημα όταν θα έχει έρθει η ώρα του ραντεβού του και εκεί θα μπορεί να διαλέγει το προϊόν του, να το δοκιμάζει και αφού πληρώσει θα μπορεί να φεύγει.

Αυτό ουσιαστικά λύνει το πρόβλημα να καθόμαστε έξω από το κατάστημα στο πεζοδρόμιο κοινώς ή να μην μπορούμε να δοκιμάσουμε το προϊόν που έχουμε βρει στο internet.

Αυτό το μέτρο αφορά τα μεγάλα καταστήματα φυσικά όπου αναμένεται να διευκολύνει σχετικά την κατάσταση.

Στα συνοικιακά μαγαζιά όμως το click in shop αλλάζει σχετικά. Μέσα σε αυτά τα καταστήματα θα επιτρέπεται μόνο ένας πελάτης.

Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει πρώτα να έχει τηλεφωνήσει, να έχει κλείσει το ραντεβού του και τότε να πηγαίνει. Αλλά αυστηρά ένα άτομο σε κάθε μαγαζί.