Cocktail Bart Rudolf

Έλληνας θρύλος της House μουσικής Christo Z “προσγειώνεται” το Σάββατο στο Παγκράτι και στο απόλυτο στέκι της πόλης, στο Cocktail Bart Rudolf στον πεζόδρομο της Τιμοθέου.

Το Σάββατο στις 4 Ιουνίου ο Christo Z κατά κόσμον Χρήστος Ζωγόπουλος αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο, όπως μόνο ο ίδιος ξέρει στο απόλυτο must bar της Αθήνας.

Με μοναδικά cocktails και υπό τους ήχους του Christo Z για άλλη μία φορά αναμένεται να είναι το πρώτο ξέφρενο πάρτι της πόλης στον πιο πολύχρωμο πεζόδρομο του Παγκρατίου.

Ο άνθρωπος που έχει διαμορφώσει μεγάλο κομμάτι της χορευτικής μουσικής κουλτούρας στη χωρα, αναμένεται να μας διασκεδάσει και σε συνδυασμό με μία μεγάλη κάβα από γνωστές ετικέτες ποτών, αλλά και signature cocktails, η βραδιά μόνο υπέροχη μπορεί να είναι.

 

O Christo Z θα είναι εκεί στα deck και αρκεί κάποιος να δει τις συνεργασίες του για να καταλάβει τι περιμένει τους επισκέπτες του Rudolf Cocktail Bart. Έχει συνεργασίες όπως Joe Claussell, Sasha, Louie Vega και Ltj Bukem & Mc Conrad.

Οπότε το ραντεβού είναι για το Σάββατο στο Rudolf και με τον Christo Z το καλοκαίρι ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τσέκαρε κι αυτό:

Καμπάνια ΕΟΤ: Η νέα καλοκαιρινή τουριστική