ColourDay Festival

Ένα αγαπημένο event επιστρέφει στο ΟΑΚΑ στις 25 Ιουνίου και δεν είναι άλλο από το Colour Day Festival!

 

Χρώματα, θετική ενέργεια (την οποία χρειαζόμαστε), αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν για εμάς και τρομερές στιγμές! Τι άλλο θέλεις για να πεις πως θα περάσεις ένα συγκλονιστικό Σάββατο με την παρέα σου;

Στο συγκεκριμένο event ο κόσμος διασκεδάζει με την ψυχή του! Και στο λέμε γιατί έχουμε βρεθεί στο festival και η εμπειρία ήταν μοναδική!

Αν είσαι όμως newbie, πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα!

Τι πρέπει να ξέρεις για αυτή την ξεχωριστή μέρα;

#1. Δεν μπορείς να φέρεις το δικό σου χρώμα! Τα χρώματα του φεστιβάλ έχουν ελεγχθεί και έχουν λάβει όλες τις νόμιμες άδειες ISO, μαζί με δικαίωμα χρήσης και διανομής.

#2. Το χρώμα που θα αρχίσεις να «εκτοξεύεις» πάνω σου και στους φίλους σου, φεύγει από τα ρούχα σου! Το πλυντήριο να ναι καλά!

#3.Το καπέλο σου, το αντηλιακό σου και τα άντε ρούχα είναι must! Θα έχει πολλή ζέστη! Σημαντικό είναι και το νερό!

#4.Καλό θα ήταν να μην πάρεις την πρωτοβουλία να έχεις μαζί σου αιχμηρά αντικείμενα αλλά και αλκοόλ! Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που θα μπορείς να απολαύσεις λιχουδιές και αναψυκτικά!

#5. Είτε κάποιος είναι 5 ετών, είτε 85 ετών μπορεί να βρεθεί στο χρωματιστό festival! Προτείνετε, ωστόσο οι ανήλικοι να συνοδεύονται από ενήλικα πρόσωπα.

#6.Αν θέλεις να απαθανατίσεις την εμπειρία σου στο Colour Day Festival μπορείς! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα του κινητού σου, ψηφιακή κάμερα και GoPro, SLR και DSLR φωτογραφικές μηχανές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άδεια. Για να ζητήσεις άδεια στείλε email στο: info@colourdayfestival.com

Τσέκαρε και αυτό :

Σχέσεις: Τι κάνεις όταν σε πληγώνουν