Αυτό το Σάββατο 17 Απριλίου στις 18:30 στο “Cook Beef“ ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, συνεχίζουν τις μοναδικές, μαγειρικές κόντρες!
Η μέρα στο σπίτι του “Cook Beef” αρχίζει με τον Σταύρο να βρίσκεται σε ποιητική διάθεση και να απαγγέλει ύμνο για τη σο-κόλαση, που θα ακολουθήσει. Ήρθε η ώρα αυτά τα αγόρια να μας κακομάθουν και να φάμε όσο περισσότερη σοκολάτα αντέχει ο καθένας! Γλυκιές αμαρτίες, που φτιάχνουν τη διάθεση και χαρίζουν μια έκρηξη απόλαυσης και απόλυτης ευχαρίστησης στον ουρανίσκο.
Ο Χρήστος φτιάχνει τα πιο γευστικά Noodles με λαχανικά, όσο οι υπόλοιποι chefs «κάνουν τους Κινέζους» και ταξιδεύουν νοερά στη μακρινή Ασία, μέχρι τη στιγμή που ανάβουν φωτιές στο σπίτι τους! Τα αγόρια αυτά μπορεί να είναι “καυτά” αλλά πόσο αντέχουν τα καυτερά; Ο Νίκος τεστάρει τις αντοχές τους και δακρύζει μόνο που τους προσφέρει τα πιο καυτερά προϊόντα στον κόσμο. Θα καταφέρουν να τα δοκιμάσουν όλα μένοντας ανέκφραστοι και … ασυγκίνητοι; Φιλική συμβουλή: Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!
Μετά από πολύ γάλα για να συνέλθουν και βαθιές αναπνοές, ο Σταύρος και ο Μάνος είναι έτοιμοι να φτιάξουν ένα ζουμερό μοσχάρι Wellington, που θα ζήλευε να έχει στο τραπέζι του μέχρι και ο πιο απαιτητικός Βρετανός.
Ακόμα και αν δεν είσαι φανατικός των φρούτων, τα tips φρούτων, που παρουσιάζουν οι chefs, θα σε κάνουν να τα προσθέσεις σήμερα στην καθημερινότητα σου. Τόσο εύκολα, γρήγορα και νόστιμα!
Και ενώ ο Μάκης ξεκουράζεται από … την ξεκούραση, η ώρα του beef έχει φτάσει. Ο Χρήστος και ο Σάββας, νικητής του δεύτερου “Cook Beef” στη μαγειρική του κόντρα με τον Μάνο, μονομαχούν με σύμμαχό τους ένα μπρίκι! Ποιος μαγειρεύει με γκαζάκι και μπρίκι κάτι άλλο πέρα από ελληνικό καφέ; Ποιος θα τα καταφέρει σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και θα έχει να περηφανεύεται για την υπόλοιπη εβδομάδα;