Creed 3

Μια από τις νέες ταινίες που θα δούμε τις επόμενες μέρες στους κινηματογράφους είναι το “Creed 3” και ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν μας δείχνει για μια ακόμη φορά το εξαιρετικά σμιλεμένο σώμα του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο Άδωνις Κριντ – ο ήρωας της νέας ταινίας – επιστρέφει σε ένα έργο το οποίο σίγουρα θα απασχολήσει και παρόλο που έχει κρεμάσει τα γάντια του θα ξαναμπεί στο ρινγκ διότι ένας παλιός του… φίλος θα του επαναφέρει μνήμες στο μυαλό που θα τον οδηγήσουν να ουρλιάξει.

Ο χαρακτήρας εμφανίζεται στην ταινία τρομερά καταπιεσμένος διότι έχει αποφασίσει να κρύψει βαθιά μέσα του πράγματα τα οποία έφτασε η ώρα να βγάλει στην επιφάνεια. Ο Κριντ θα επιστρέψει στο ρινγκ για να βάλει τέλος στην ιστορία και έχουμε να δούμε μια μεγάλη μάχη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Creed 3 (@creed3movie)

Ο πρωταγωνιστής Μάικλ Μπί Τζόρνταν αναλαμβάνει το δημιουργικό έλεγχο της ταινίας και σκηνοθετεί για πρώτη φορά ενώ τα αδέρφια Κούγκλερ ανέλαβαν το σενάριο.

Η ιστορία χτίζεται σταδιακά και μέσω αυτής θα ανακαλύψουμε τα σκοτεινά σημεία του ήρωα που μας είχε κερδίσει στα Creed 1 και 2 και σίγουρα θα ενθουσιαστούμε με όσα θα δούμε!

Ποιος είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κριντ

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι 36 ετών και γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1987. Έχει επιλέξει να μπει στην υποκριτική από το 1999 και έχει παίξει σε πολλές ταινίες ενώ έχει κάνει guest και σε σειρές.

Έχει παίξει σε ταινίες όπως είναι το Black Panther, το Fantastic Four και άλλες και όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσει το μύθο του Ρόκι Μπαλμπόα δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Ο ηθοποιός θεωρείται ένας από τους πιο hot εργένηδες του Χόλυγουντ και πολλά είναι τα κορίτσια που θα ήθελαν να είναι στο πλευρό του.

Τσέκαρε και αυτά: