DJ Stephan

Περίπου 1 μήνα πριν την κυκλοφορία του album του DJ Stephan “Cruel Summer”, η Mad House Records παρουσίασε το official video του ομότιτλου track, σε σκηνοθεσία του Alex Kayne.

DJ Stephan, iLLEOo και Mad Clip ένωσαν τις δυνάμεις τους στο massive hit “Cruel Summer” και βρέθηκαν μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες στην κορυφή των YouTube Trends.

A screen shot of a person

Description automatically generated

Έτσι, ο DJ Stephan μετράει άλλο ένα hit single μετά το “Opos Palia” με τον MG που βρέθηκε επίσης στο Νο1 των Trends, αλλά και το crossover hit “Eros” με τον Υποχθόνιο και τη Sophia που κατέκτησε την κορυφή τόσο στο Spotify όσο και στο Digital Chart.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς μόλις σήμερα κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες η συνεργασία του DJ Stephan με τον Tyga και τον Mad Clip στο “OKEY”, ενώ στο τέλος του official video του “Cruel Summer” μπορείτε να απολαύσετε ένα μικρό απόσπασμα του επερχόμενου “Selina”, μια hot συνεργασία με τον OGE και τη Sophia.

Το album “Cruel Summer” αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 26 Ιουνίου από την Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Βρες το «Cruel Summer» εδώ:

https://djstephan.lnk.to/CruelSummerPR

DJ Stephan feat. MAD CLIP & iLLEOo

«Cruel Summer»

Produced by DJ Stephan

Lyrics by Mad Clip & iLLEOo