Dating Apps

Αν δεν είσαι σε φάση να δηλώσεις συμμετοχή στο Love Island ή δεν έχεις χρόνο για να μπορέσεις να κυκλοφορήσεις σε κάποιο μαγαζί για να κάνεις τις τσαχπινιές σου, τότε τα dating apps ίσως είναι η λύση που αναζητάς για να δώσεις τέλος στη μοναξιά σου (όσο μπορεί, βέβαια, να κρατήσει αυτό).

Στο App Store ή στο Google Store, θα βρεις αρκετές εφαρμογές που αφορούν τις online γνωριμίες (ξέχνα τα Facebook και Instagram) και μέσω αυτών μπορείς να βρεις αγόρια και κορίτσια που ανταποκρίνονται στα γούστα που έχεις. Πώς το είχε πει ο Χαριτοδιπλωμένος, να δεις… “Ψηλές, κοντές, αδύνατες, χοντρές, ξανθιές, μελαχρινές όλες καλές”. Κάτι τέτοιο παίζει και σε αυτές τις εφαρμογές.

Κάνοντας μια βόλτα σε ένα από τα πιο γνωστά dating apps, το Tinder, μπορεί κανείς να δει πρόσωπα όλων των ειδών, να διαβάσει quotes τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ίσως να μιλήσει με 1-2 άτομα τα οποία αξίζουν την προσοχή.

Υπάρχουν όμως κάποιοι τύποι ανθρώπων που κάνουν “κρα” πώς δεν πρέπει να πατήσεις εκείνη την καρδούλα που θα φέρει το πολυπόθητο match στο διάβα σου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tinder (@tinder)

Ποιοι είναι αυτοί μικρό μου κουνάβι; 

  • Ο “έχω φέτες κοιλιακούς και στους δείχνω”. 

Κοίτα τώρα να δεις τι παίζει! Ένας άνθρωπος που αρέσκεται στις ημίγυμνες φωτογραφίες έχει την τάση να θέλει να τραβήξει την προσοχή με συγκεκριμένο τρόπο και αναζητά πράγματα τα οποία ίσως εσένα να μη σου κάνουν! Συνήθως, αυτοί οι τύποι, θέλουν να σε δουν για 2-3 ωρίτσες, να κάνετε χαβαλέ, να παίξει μια μικρή φάση και “άντε γεια”(σύμφωνα με αληθινές μαρτυρίες παιδιά!). Kαι δείχνουν το “καλύτερο κομμάτι” του εαυτού τους για να “κερδίσουν” λίγες στιγμές. Οπότε δε σε αφορά, αν δε θέλεις απλά να κάνεις κάτι απλό και λίγο!

  • “Ο στέλνω, στέλνω, στέλνω… συγκεκριμένες ώρες” 

Οκ, όλοι μας δουλεύουμε, έχουμε τη ζωάρα μας όπου κάνουμε διάφορα πράγματα αλλά σε ένα μήνυμα μπορούμε να απαντήσουμε! Ότι ώρα και αν μας σταλεί! Ναι, μπορεί να κοιμόμαστε σαν τα ζουλάπια, αλλά μόλις το δούμε και εφόσον μας ενδιαφέρει το πρόσωπο το οποίο μας έχει στείλει μήνυμα, απαντάμε! Στην περίπτωση του τύπου που “στέλνει, στέλνει και στέλνει” συγκεκριμένες ώρες και αργεί να απαντήσει παίζει ένα πολύ δυνατό σενάριο… Έχει σχέση ή παίζει καθημερινά με άλλες ή άλλους 200 και απλά δε βρίσκει χρόνο και φοβάται να μην μπερδέψει τα ονόματα! Κάνε έναν κόπο να το επιβεβαιώσεις λέγοντας “θες να μιλήσουμε τηλεφωνικά; Θα σε πάρω κάποια στιγμή τηλ μέσα στην ημέρα;”. Αν διστάσει ή σου πει θα σε πάρω εγώ, τότε ξέρεις babe!

  • Ο “δεν έχω καθόλου χρόνο να βρεθούμε” 

Είναι ο τύπος που το παίζει πολυάσχολος αλλά στην ουσία τον ενδιαφέρει μόνο αν τσαχπινίζει μέσω dating apps και να παίρνει μια μικρή επιβεβαίωση που θα του τονώσει τον εγωισμό! Μιλάτε day and night, λέτε ένα σωρό πράγματα αλλά όταν φτάνει η στιγμή να τα πείτε από κοντά, λακίζει όπως λέμε στο χωριό μου! Μπορεί να έχει και σχέση! Όλα παίζουν!

Βέβαια, να ξέρεις πώς όλα τα παραπάνω ισχύουν και για εσένα αν και εφόσον τα κάνεις!

Όπως και να έχει όμως, ο κάθε άνθρωπος έχει τους λόγους του! Αλλά είναι σωστό και τίμιο να υπάρχει μια σχετική ειλικρίνεια! Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να “κάτσει” και να βρεις κάτι με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς!

Αλλά πάνω από όλα να προσέχεις μικρό μου ζουλάπι!

Τσέκαρε και αυτά : 

Gen Z : Γιατί διαφέρει από τις υπόλοιπες γενιές

Κιμ Καρντάσιαν : Δημιουργεί αντικείμενα για το μπάνιο