Death Disco

Οι ta toy boy έρχονται ξανά στην Αθήνα την Παρασκευή 25 Μαρτίου για ένα μοναδικό εορταστικό live στη σκηνή της Death Disco.

Opening Act οι Royal Arch στην πρώτη τους live εμφάνιση.

ta toy boy

Οι ta toy boy δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2018 μετά από την επιθυμία του Γιώργου Μπέγκα (Liebe, Five Star Hotel), λόγω της αγάπης του για την indie pop και τη Sarah Records, να ηχογραφήσει κάποια τραγούδια που είχε συνθέσει και δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ.

Ζήτησε τη βοήθεια του Ηλία Σμήλιου (Mary’s flower Superhead, Tendts, Grey Skies) στις κιθάρες και την ενορχήστρωση και μέσα σε λίγο καιρό είχαν τελειώσει την ηχογράφηση του This Town που κυκλοφόρησε από την Make Μe Ηappy Records τον Μάρτιο του 2019.

Χαρακτηρίζεται από έναν lo fi ήχο το οποίο κάνει  την indie pop των ΤΤΒ ακόμα πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Τη θέση του μπασίστα για τις ανάγκες των live εμφανίσεων πήρε ο Γιάννης Λιανόπουλος ο οποίος συμμετείχε και στην ηχογράφηση του δεύτερου LP των ta toy boy Endless Life που κυκλοφόρησε στο ίδιο label τον Μάιο του 2021 .

Συναυλιακά οι ΤΤΒ έχουν κινηθεί ενεργά σε όλη την Ελλάδα με κορυφαία στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία τους τη συμμετοχή τους στο Release Festival (2019) με New Order, Johnny Marr, Morcheeba και Fontaines DC αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Royal Arch

Οι Royal Arch είναι μια πενταμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε το 2020 και αποτελείται από τους : Ηλία Μασρί (φωνητικά),  Νίκο Κόκκινο (κιθάρα), Ορέστη Λουκά (μπάσο), Ηλία Κόκκινο (ντραμς) και Βασίλη Δούση (κιθάρα).

Η ελληνική νεανική μπάντα ανυπομονεί να εξερευνήσει τη μουσική και να δημιουργήσει έναν νέο ήχο, νέων διαστάσεων και να προσεγγίσει με μια νέα αισθητική την indie-rock/shoegaze σκηνή.

Το “La Nuit” είναι το πρώτο single των Royal Arch που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2021 ενώ δύο μήνες αργότερα ακολούθησε το “Road To The Light”.  Αυτά τα δύο τραγούδια μόλις κυκλοφόρησαν σε 7”βινύλιο από την Make me Happy Records (EU), την Jigsaw Records (US) και την Fastcut Records (AS).