Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Λονδίνο καθώς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της, Μελίνας Νικολαϊδη για να γιορτάσουν τα γενέθλια της και με ένα βίντεο μας έδειξε πως “λιώνει” για το κοριτσάκι της το οποίο έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η κορούλα της τραγουδίστριας σπουδάζει στο Λονδίνο καλλιτεχνικά καθώς έχει ανακαλύψει πως υπάρχει μια “φλέβα” σε πράγματα τα οποία αφορούν τις τέχνες και επέλεξε να βρεθεί στην πόλη της Βρετανίας για να κυνηγήσει τα όνειρα της και εννοείται πως οι γονείς τη στηρίζουν στα βήματα που θέλει να κάνει.

Η Δέσποινα Βανδή έφτιαξε μια μικρή βαλίτσα και βρέθηκε στο Λονδίνο για να είναι δίπλα στο Μελινάκι της και σε βίντεο που ανάρτησε τη βλέπουμε μέσα στην τρελή χαρά να είναι το πλευρό της σε γνωστό μαγαζί της πόλης και να γιορτάζει το κορίτσι της.

Τσέκαρε το βίντεο :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Oι δυο γυναίκες έχουν μια απίστευτη σχέση μεταξύ τους και όποτε μπορούν κάνουν πράγματα μαζί! Έχουμε δει τη Μελίνα Νικολαϊδη να πηγαίνει πολύ συχνά στο μαγαζί που τραγουδά η μητέρα της, έχουν κάνει πολλές φορές γυμναστική μαζί και γενικά περνούν όμορφες στιγμές!

 

Τσέκαρε και αυτά: