Δέσποινα Βανδή

H Δέσποινα Βανδή και η κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη είναι πολύ κοντά και διαρκώς κάνουν πράγματα μαζί που ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον ξεχωριστό δεσμό που έχουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή τραγουδίστρια – η οποία είναι στα καλύτερα της και μας αρέσει πολύ αυτό – κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τους Kings και πλέον όλοι θα χορεύουμε στους ρυθμούς του “Ya Habibi” αφού είναι άκρως ξεσηκωτικό.

Οι δυο γυναίκες πέρασαν κάποιες ώρες στο γυμναστήριο και αποφάσισαν να κάνουν ένα βίντεο για το TikTok ο οποίο ήδη έχει λάβει πολλά views! Οι δυο τους ακούν το κομμάτια και χορεύουν στους ρυθμούς του και σίγουρα πολλοί από εμάς θα το χορέψουμε στο κλαμπ, στο αυτοκίνητο ακόμη και στο σπίτι!

@desp1navandiofficial #Yahabibi #spotify #fyp @kingsbandtv ♬ πρωτότυπος ήχος – kingsbandtv


Η Δέσποινα Βανδή διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τη λάμψη που έχει στο πρόσωπο της καθώς είναι ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, συμμετέχει σε ένα πολύ ωραίο νυχτερινό σχήμα και ζει τη ζωή της όπως πραγματικά θέλει!

Και η Μελίνα Νικολαϊδη είναι σε μια πολύ καλή φάση στη ζωή της αφού ζει και αυτή τον δικό της έρωτα και γενικά όλα είναι τέλεια!

Τσέκαρε και αυτά: