golden swan

Διαγωνισμός: To citynow.gr θέλει πάντα να σας προσφέρει τα καλύτερα δώρα και έτσι θα κάνει κι αυτή τη φορά με έναν super ouaou διαγωνισμό.

Αυτή τη φορά σκοπός μας είναι να σας χαλαρώσουμε και να σας προσφέρουμε στιγμές ευεξίας. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να σας πάμε για μασάζ και όχι απλό μασάζ, αλλά μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και θεραπείας.

Το citynow.gr σας προσφέρει δύο συνεδρίες μασάζ στο μοναδικό Golden Swan στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου massage Golden Swan και το citynow.gr θα σας κάνει δώρο δύο συνεδρίες μασάζ.

Οι δύο τυχεροί θα απολαύσουν από μία ολόκληρη ώρα μυοχαλαρωτικό μασάζ. Πρόκειται για ένα μασάζ που βοηθάει στη χαλάρωση και την ανακούφιση από μυικούς πόνους. Είναι ιδανικό για τη δυσκαμψία των αρθρώσεων, καθώς επίσης και για τένοντες που πονούν. Διεγείρει τη ροή του αίματος η οποία φέρνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα.

Δυο τυχεροί λοιπόν θα απολαύσουν από μία τέτοια θεραπεία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τη σελίδα του citynow.gr στο Facebook. Επόμενο βήμα είναι να κάνετε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού και να κάνετε tag έναν φίλο σας. Τελευταίο βήμα να κάνετε like στη σελίδα του Golden Swan στο Facebook. 

O διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και θα λήξει την άλλη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Οπότε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου θα έχουμε τους δύο νικητές του διαγωνισμού.

Το Golden Swan βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο  Αγ.Θηρεσίας 1 & Λ. Ηρακλείου, ΤΗΛ:2168008920