Διακοπές τελευταία στιγμή

Διακοπές τελευταία στιγμή : Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν μπει στο τρυπάκι να κανονίσουν διακοπούλες λίγες μέρες πριν πάρουν επίσημα άδεια!

Αν είσαι από τα τυπάκια τα οποία δεν σκέφτονται να ταξιδέψουν με πλοία και αεροπλάνο γιατί πρέπει να κάνεις κράτηση νωρίτερα, τότε να ξέρεις πως υπάρχουν περιοχές οι οποίες σε περιμένουν για last minutes διακοπές!

Υπάρχουν τρία μέρη τα οποία μπορείς να επισκεφτείς χωρίς να ανησυχείς για ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να είσαι on the road πολύ γρήγορα :

#1. Λευκάδα

Τέσσερις ώρες και κάτι από την Αθήνα με το ΚΤΕΛ! Τα εισιτήρια είναι σε πολύ καλές τιμές και δε χρειάζεται να μπεις σε κανένα πλοίο! Υπάρχουν περιοχές όπου μπορείς να κάνεις κάμπινγκ και οικονομικά ξενοδοχεία τα οποία θα μπορέσεις να κλείσεις last minute δωμάτιο!

#2. Εύβοια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evoia_island (@evoia_island)

Πάλι δε χρειάζεται να πάρεις πλοίο και μπορείς με ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ να βρεθείς σε μαγικά μέρη! Υπάρχουν χώροι για κάμπινγκ ενώ σε πολλές περιοχές υπάρχουν δωμάτια air b’n’b τα οποία μπορείς να νοικιάσεις για λίγες μέρες.

#3.Καλαμάτα 

Ένα μέρος στο οποίο πάλι μπορείς να πας οδικώς και θα ενθουσιαστείς με τις ομορφιές αυτού του τόπου! Η Πύλος είναι δίπλα και σε περιμένει! Υπάρχουν δωμάτια air b’n’b, ξενοδοχεία και πανσιόν οι οποίες σε περιμένεις για διακοπές τελευταία στιγμή!

Τσέκαρε και αυτό : Στάθης Σχίζας : Τι θα κάνει με τα χρήματα από το Survivor