Διακόσμηση

Η διακόσμηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι του σπιτιού μας γιατί μέσω αυτής εκφράζουμε το γούστο μας, το στιλ μας και βοηθάμε τον εαυτό μας να ξεκουραστεί βλέποντας ευχάριστες εικόνες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το 2023 αλλάζουν τα πράγματα στον τομέα της διακόσμησης και σύμφωνα με τους ειδικούς θα δούμε νέα trends να εμφανίζονται! Οι διακοσμητές προσπαθούν κάθε χρόνο να δημιουργούν trends με βάση τις ανάγκες του κόσμου και την αλλαγή που θέλουν να δουν στα σπίτια.

 

Ποια είναι αυτά τα trends για το 2023 

#1. Χώροι που θυμίζουν “διακοπές” 

Πολλοί διακοσμητές έχουν αρχίσει να δημιουργούν χώρους σε σπίτια οι οποίοι θυμίζουν εξωτικούς προορισμούς. Με αυτό τον τρόπο, θυμίζουν στον κόσμο τις διακοπές του και δημιουργούν το αίσθημα της χαλάρωσης.

#2.”Πλούσια” χρώματα 

Χρώματα όπως είναι το βαθύ κόκκινο, το σκούρο καφέ, το χρυσό, το σκούρο πράσινο αρχίσουν να παίρνουν μια ισχυρή θέση στη διακόσμηση του 2023.

#3. “Συναισθηματική διακόσμηση”

Ο κόσμος έχει αρχίσει να επιλέγει τα έπιπλα του με βάση το συναίσθημα! Σκέφτεται πώς θα περνά στο σπίτι του καθισμένος σε έναν καναπέ, πώς θα δημιουργήσει ατμόσφαιρα με ένα ιδιαίτερο έπιπλο! Επομένως τα αντικείμενα του 2023 θα επιλέγονται με βάση το συναίσθημα και όχι το design.

 

Τσέκαρε και αυτά:

Kim Kardashian : Άλλαξε πάλι χρώμα μαλλιών

Selfie : Πρέπει να βγάζεις μια την ημέρα