Διάστημα

Το διάστημα συναρπάζει τους πάντες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να δουν τι συμβαίνει εκτός Γης. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει πολλές εταιρείες και ερευνητές να αναζητούν λύσεις για να κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Ένα ξενοδοχείο θα δημιουργήσει το  Orbital Assembly Corporation (OAC) – μια εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε από βετεράνους της Nasa – και στόχος τους είναι να κατακτήσουν το σύμπαν!

To Voyager Class Space Station είναι ένα «ξενοδοχείο» του διαστήματος το οποίο αναμένεται να ανοίξει το 2021 και θα μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 280 άτομα! Εκτός από δωμάτια θα υπάρχουν και μπαρ και εστιατόρια, ένα σινεμά, γυμναστήριο και ένα spa.

Το ξενοδοχείο θα ξεκινήσει να στήνεται το 2026 και ήδη έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για να μπορέσει να κάνει κάποιος κράτηση και πίστεψε μας δεν είναι καθόλου οικονομική η φάση! Αν θέλει κάποιος να βρεθεί στο διάστημα και να μείνει στο πρώτο ξενοδοχείο ever θα πρέπει να καταβάλλει το ταπεινό ποσό των 5 εκ. δολαρίων!

Επίσης όποιος επιθυμεί να κάνει αυτό το ταξίδι θα πρέπει να περάσει από εκπαίδευση αλλά δεν υπάρχει ανησυχία διότι το ξενοδοχείο θα είναι στρογγυλό και η βαρύτητα δε θα απασχολήσει σχεδόν κανέναν.

Ας ελπίσουμε πως θα είμαστε εδώ το 2027 έτσι ώστε να το δούμε από μακριά!

Τσέκαρε και αυτό βίντεο :

Τσέκαρε και αυτό: Προσπαθούσε να κάνει παιδί αλλά κατάλαβε πως ήταν άντρας