Διατροφή

Η διατροφή μας πρέπει να είναι καλή καθώς λαμβάνουμε πολύτιμα στοιχεία από τα πράγματα τα τα οποία τρώμε! Και όταν επιλέγουμε να τρώμε καλά, τότε ο οργανισμός δυναμώνει και είμαστε πιο υγιείς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Centers for Disease Control and Prevention, Preventing Chronic Disease αποκαλύφθηκε πως η πιο υγιεινή τροφή στον κόσμο είναι το νεροκάρδαμο!

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά βότανα στον κόσμο καθώς είναι μια πλούσια πηγή χλωροφύλλης και βοηθά σημαντικά΄στον καθαρισμό του αίματος. Παράλληλα, βοηθά στην πέψη. Περιέχει μέταλλα όπως είναι το κάλιο, το ιώδιο, το σίδηρο και βιταμίνες όπως είναι η Α, η D, η C και άλλες. Σε πολλές χώρες χρησιμοποιούν το νεροκάρδαμο για να καθαρίσουν το σώμα τους και βράζουν το βότανο καταναλώνοντας τον χυμό του.

Προτού δημοσιευτεί η μελέτη, μελετήθηκαν λαχανικά όπως είναι το μπρόκολο, η κολοκύθα, ο μαϊντανός και φρούτα αλλά νικητής αναδείχθηκε το νεροκάρδαμο!

Το βότανο πήρε 100 στη βαθμολογία του και θεωρείται η πιο υγιεινή τροφή στον κόσμο καθώς είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά!

Μήπως να το βάλεις στη διατροφή σου αφού μιλήσεις με τον γιατρό σου και τον διατροφολόγο σου;

Τσέκαρε και αυτά: