Δίδυμοι 2021

Δίδυμοι 2021: Το 2021 ολοένα και πλησιάζει και ο διάσημος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης σε ένα βίντεο αναλύει όλα εκείνα τα γεγονότα που θα συμβούν στις ζωές των Διδύμων το νέο έτος.

To 2021 θα βρει το ζώδιο σας ταλαιπωρημένο μετά από τις αντιξοότητες που σας προκάλεσε η πολυαστρία στον Αιγόκερω και κυρίως τη στενότητα που είχατε όσον αφορά στα οικονομικά σας. Ωστόσο, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω πλέον θα σας δώσει την υπομονή και θα ενισχύσει το ψυχικό σας θάρρος μέσα από νέες και καλύτερες προοπτικές.

Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο θα ανοίξουν νέες προοπτικές δράσης και έκφρασης για το ζώδιο σας (Δίδυμοι 2021) και αυτό θα σας κάνει πιο τυχερούς από όλα τα υπόλοιπα ζώδια.

Οι δύο αυτοί πλανήτες θα αλλάξουν το κλίμα στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλά και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Έτσι θα σας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό, αφού πλέον έχετε ωριμάσει αρκετά και δεν θα πέφτετε θύμα του Ποσειδώνα με τις αυταπάτες του.

Το 2021 θα σας διδάξει πως πρέπει να κόψετε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά, χωρίς να έχετε κάποιο όφελος ή κάποια ικανοποίηση από αυτό. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε την υγεία σας για να μπορείτε να κυνηγάτε τα ιδανικά σας.

Οι εκλείψεις που θα συμβούν στον άξονα του ζωδίου σας (Δίδυμοι 2021) θα κάνουν απαραίτητη την εκκαθάριση σε καταστάσεις και σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία αξία πλέον να βρίσκονται στη ζωή σας.

Στα αισθηματικά ο Δίας από τον Υδροχόο σας δίνει νέα πνοή σε αυτό τον τομέα. Πολλοί από εσάς θα αντικαταστήσετε με κάτι άλλο το ήδη υπάρχον ταίρι σας και άλλοι θα έχετε τη χαρά να ζήσετε έναν θυελλώδη έρωτα ίσως λίγο όμως φευγαλέο. Υπάρχουν και εκείνοι φυσικά που θα ανακαλύψετε έναν νέο σκοπό στη ζωή σας.

Το 2021 θα είναι σίγουρα ένα έτος που θα θυμάστε για καιρό, αφού θα απαλλαγείτε από όλα αυτά που σας βάραιναν τόσα χρόνια.