Δίδυμοι 2022

ΔΙΔΥΜΟΙ 2022: Τα ζώδια 2022 θα έχουν μπροστά τους μία χρονιά συναρπαστικοί και ένας από τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου που θα βρεθούν μπροστά σε μία τέτοια χρονιά θα είναι οι ΔΙΔΥΜΟΙ 2022.

Οι ΔΙΔΥΜΟΙ 2022 του πρώτου δεκαημέρου από την αρχή της χρονιάς μέχρι περίπου τα μέσα Φεβρουαρίου πρέπει να ξέρουν πως θα βρεθούν απέναντι σε μία μεγάλη επαγγελματική επιτυχία που θα τους χαρίσει χαρά και γαλήνη επιτέλους. Είναι μία περίοδος που θα είστε δημιουργικοί και θα έχετε μεγάλες προοπτικές.

Από τον Μάιο και μετά μέχρι και τον Οκτώβριο θα νιώθετε πως η ζωή σας αλλάζει, θα ζήσετε μεγάλους έρωτες, επιτυχίες, έντονη κοινωνική αναζωογόνηση και γενικά θα είναι ένα διάστημα που θα νιώσετε τη λύτρωση από τα προβλήματα του παρελθόντος.

Μόνο προς τα τέλη Οκτωβρίου με την έκλειψη που σας επηρεάζει θα πρέπει να προσέχετε λίγο θέματα υγείας ή να μην κουράζεστε πολύ. Λίγα νεύρα μπορεί να έχετε και προς τα τέλη της χρονιάς, αλλά όχι κάτι που θα πρέπει να σας αγχώνει.

Επίσης θα πρέπει να προσέχετε μέσα στη χρονιά οτιδήποτε κληθείτε να υπογράψετε.

Οι ΔΙΔΥΜΟΙ 2022 του δευτέρου δεκαημέρου θα ζήσουν μεγάλη αναγνώριση και κυρίως στα επαγγελματικά. Μία μοναδική προοπτική και ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένατε θα έρθει και θα σας αλλάξει τη ζωή.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τον Μάιο και από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι και τα τέλη της χρονιάς λίγο τον ψυχολογικό παράγοντα. Θα έχετε τότε αναταραχές όχι τόσο δυσάρεστες, αλλά το θέμα θα είναι με εσάς που θα έχετε μία αίσθηση ανικανοποίητου.

Θα απαλλαγείτε σε ένα μεγάλο βαθμό από προβλήματα που υπήρχαν από το παρελθόν κυρίως στα τέλη Απριλίου.

Τους δύο τελευταίους μήνες θα έχετε μία έντονη νευρικότητα με τον Άρη ανάδρομο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπάθειες.

Οι ΔΙΔΥΜΟΙ 2022 του τρίτου δεκαημέρου θα δει τη ζωή του από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο, όπου μία ευκαιρία που περιμένατε καιρό θα δείτε να την αρπάζετε και να την κάνετε πραγματικότητα. Μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα έχετε έντονο πάθος και με σκληρή δουλειά θα δείτε πως μπορεί να βάλετε σε μία σειρά τη ζωή σας.

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να δώσετε τη μεγαλύτερη προσοχή γιατί ο Ποσειδώνας που σας επηρεάζει θα σας δημιουργεί πλάνες και έτσι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε το λάθος πρόσωπο.

Γύρω στα μέσα του Μαΐου σας επηρεάζει η έκλειψη και μπορεί να σας δημιουργήσει μία κακή ψυχολογική κατάσταση. Σε σχέση με το παρελθόν η χρονιά αυτή θα είναι σαφώς καλύτερα κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου εκεί θα μπορέσετε να μεγαλουργήσετε.