Δίδυμοι Απρίλιος

Δίδυμοι Απρίλιος: Σε γενικές γραμμές θα είστε από τα ζώδια που θα δυσκολευτούν μιας και θα είναι ένας μήνας αντιφατικός που τη μία θα σας χαροποιεί και από την άλλη θα σας ταλαιπωρεί.

Οι Δίδυμοι Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου από τις 5 Απριλίου θα φέρει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, αλλά αξίζει να τις αξιοποιήσετε τόσο καλά, αλλά ξέροντας πως θα πρέπει να πάρετε πολλές υποχρεώσεις πάνω σας, ενώ δεν θα λείψει και ο έντονος ανταγωνισμός.

Επίσης είναι καλό να μην παραμελήσετε την ερωτική σας ζωή γιατί μπορεί να υπάρχει εύνοια και εκεί. Η έκλειψη θα σας αναστατώσει γιατί κάτι αναπάντεχο μπορεί να σας ξυπνήσει φοβίες, τις οποίες θα πρέπει να τις ηρεμήσετε και έτσι ψύχραιμα να κλείσετε κεφάλαια στη ζωή σας.

Οι Δίδυμοι Απρίλιος του δευτέρου δεκαημέρου η νέα Σελήνη στον Κριό από την πρώτη Απριλίου θα είναι λυτρωτική γιατί θα καταφέρετε να ξεσκαρτάρετε τα πάντα στη ζωή σας ακόμα και πρόσωπα.

Νέες γνωριμίες έρχονται που θα σας βοηθήσουν και δεν αποκλείεται κάτι όμορφο τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και ευκαιρίες επαγγελματικές. Επίσης θα νιώσετε ότι έχετε σημαντική βοήθεια. Η έκλειψη στις 30 Απριλίου έρχεται και πάλι για να σας θυμίσει πως πρέπει να κλείσετε υποθέσεις που δεν θα σας αφήνουν να πάτε μπροστά.

Οι Δίδυμοι Απρίλιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες είτε ερωτικού χαρακτήρα είτε για επαγγελματικούς λόγους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό, ενώ μεγάλη εύνοια υπάρχει και στον τομέα των σπουδών.

Να ξέρετε ότι μπορεί να έρθουν δυνατές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα που θα σας αναδείξει, ενώ εάν αποφασίσετε να ακούτε τους κόλακες γύρω σας, τα πράγματα θα κυλήσουν εις βάρος σας.

Η Πανσέληνος στις 16 Απριλίου θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σας, προς το τέλος του μήνα θα σας βάλουν σε μία διαδικασία να κάνετε έναν σοβαρό απολογισμό τόσο στη δουλειά σας, αλλά και στα οικονομικά σας έτσι ώστε να κλείσετε εκκρεμότητες.