Δίδυμοι Αύγουστος

Δίδυμοι Αύγουστος: Από τα πλέον ευνοημένα ζώδια του μήνα θα είστε εσείς με μία σειρά από γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν νέες ωραίες προοπτικές στη ζωή σας.

Ο Δίδυμος Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν σελίδα και να καταφέρουν να κρύψετε τα μυστικά σας, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να σας απειλήσει.

Θα έχετε την ευκαιρία επιτέλους να αποκτήσετε ποιοτικό χρόνο για εσάς και σε αυτό το χρόνο να βάλετε πλώρη για νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα και να διασκεδάσετε, ενώ θα έρθουν και επαγγελματικές επιτυχίες.

Έρχονται επίσης έντονες στιγμές διασκέδασης και φλερτ στη ζωή σας και μόνο τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να προσέξετε τυχόν ατυχήματα και μικροτραυματισμούς.

Οι Δίδυμοι Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώσουν μία συναισθηματική ευτυχία και θα είστε κοντά με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους σας κάτι που θα σας δώσει ώθηση να διασκεδάσετε επιτέλους.

Είναι μιά περίοδος νέων προοπτικών και με νέες δυνατότητες ακόμα και στον έρωτα. Θα πρέπει να προσεξετε όμως την ενέργειά σας, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που θέλουνα να σας κάνουν κακό! Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο τι συμβαίνει με τους ανθρώπους γύρω σας. Δεν αποκλείεται να γίνει μία σχέση αλλά παράνομη, ενώ θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με δικά σας πρόσωπα. Προσοχή στην οδήγηση.

Οι Δίδυμοι Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τις καταστάσεις και τη ζωή σας. Θα υπάρξουν προβλήματα με ταξίδια και σπουδές, αλλά συγχρόνως έρχεται και ένας έρωτας ο οποίος θα αποδειχθεί όχι έχει μεγαλύτερα προβλήματα από ότι χαρά.

Διώξτε από πάνω σας επιτέλους την αναβλητικότητα και δείτε πως θα τακτοποιήσετε τις όποιες υποχρεώσεις σας. Αγαπημένα πρόσωπα που έχουν πρόβλημα θα σας απασχολήσουν.

Κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες ίσως προκύψουν αλλά και αυτές θα στιγματιστούν από εμπόδια και από ανθρώπους που δεν θέλουν να σας δουν να προοδεύεται.

Τσέκαρε κι αυτό:

Παραλίες Μήλος: Τα μοναδικά μέρη του νησιού