Δίδυμοι Μάρτιος

Δίδυμοι Μάρτιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια 2023 που οι πλανητικές αλλαγές του μήνα δεν θα σας αφήσουν ούτε ανεπηρέαστο ούτε ασυγκίνητο.

Οι Δίδυμοι Μάρτιος θα είναι αντιμέτωποι από την αρχή του μήνα με ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σας με τρομερή κούραση, αλλά συγχρόνως και ευκαιρίες που θα σας δώσουν τη σιγουριά μιας σταθερής βάσης.

Αυτό το διάστημα να ξέρετε πως έχει έρθει η ώρα για να βάλετε στόχους, σοβαρούς επαγγελματικούς έτσι ώστε μετά το καλοκαίρι να δρέψετε τους καρπούς των προσπάθειών σας. Την ίδια ώρα με τα επαγγελματικά, θα έρθουν και σοβαρές οικογενειακές υποχρεώσεις που αυτή τη στιγμή και θα σας εξαντλήσουν ψυχικά και θα σας αποσυντονίσουν.

Μετά τις 20 Μαρτίου θα νιώσετε τις πιέσεις ακόμα πιο έντονες και θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση όχι ξεσπάσματα.

Αυτό το κλίμα θα αλλάξει στη συνέχεια και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο με συναντήσεις με φίλους και διασκέδαση.

Οι Δίδυμοι Μάρτιος θα αναγκαστούν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία τους και τον τρόπο που γενικά αντιμετωπίζουν τη ζωή. Σε αυτή την αλλαγή που την προκαλεί η αλλαγή θέσης του Πλούτωνα θα συμβάλει ένα βιβλίο ή μία δραστηριότητα ή και ένα πρόσωπο ακόμα κι από το εξωτερικό.

Όταν ο Άρης εγκαταλείψει το ζώδιο σας, τότε θα αρχίσετε και εσείς να χαλαρώνετε με τα νεύρα σας να ηρεμούν, αλλά τότε θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στα πιθανά έξοδα που θα δημιουργηθούν.

Δεν αποκλείεται από τα μέσα του μήνα και μετά οι αδέσμευτοι να βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας συγκινήσει αλλά όλο αυτό θέλετε να το κρατήσετε κρυφό από όλους και να μην το εξωτερικεύσετε ποτέ.

Τσέκαρε κι αυτό: